Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme, joissa on uima-allas

Mitä sanoisit hotelliyöpymisen yhdistämisestä uintiin ennen aamaiaista tai iltauintiin ennen nukkumaanmenoa? Laske alas hartiasi ja saa uutta energiaa vedessä tai altaan reunalla.

Laske hartiasi allasveteen ja pulahda uimaan hotellivierailusi yhteydessä

Haluatko uida fantastisella näkymällä suurkaupunkien yli vai lämmitetyssä altaassa aurinkoterassilla ja vesiliukumäellä? Sinä päätät missä, milloin ja missä hotellissa haluat tehdä tämän. Tutustu idylliseen Farris Bad  -hotelliin ja pulahda suureen altaaseen, jossa on pore- ja hierontatoimintoja, tai vieraile Gjøvikissä Quality Hotel Strand  -kylpylähotellissa ja lataa akkujasi virkistävässä uimavedessä. Ostosten ja kiertoajelujen välillä Tukholmassa tai Göteborgissa voit pulahtaa ihanasti uima-altaaseen kattoterassilla hotelleissa Clarion Hotel Sign ja Clarion Hotel Post. Mahdollisuuksia on monia. Eikä pelkästään kylpylä- ja city-hotelleilla ole ihania altaita. Langesundissa voit vierailla lapsiystävällisessä uima-mekassamme Quality Hotel Skjærgården -hotellissa, joka tarjoaa sekä sisä- että ulkovesipuistoja niin suurille kuin pienillekin.

Yhdistä allaselämä kylpylään

Monet hotelleista, joissa on allas, ovat kylpylähotelleja suurilla kylpyläosastoilla, joissa on saunat ja rentoutumisalueet - ihanteellisia tarjoamaan rentouttavaa tunnelmaa. Toiset hotellit sijaitsevat keskellä suurkaupunkeja ja tarjoavat paljon muutakin uima-allas- ja kylpyläelämän lisäksi. Löydä suosikkisi ja varaa seuraava oleskelusi alla olevasta listasta!

Sinun ei tarvitse matkustaa kauas löytääksesi hotellin, jossa on uima-allas. Lue 10:stä fantastisesta hotelliuima-altaastamme Ruotsissa ja Norjassa!

Yhdistä ihana yöpyminen ja uima-allasrentoutuminen kylpylässä. Tutustu listaan kaikista kylpylähotelleistamme.

 

Lue vähemmän
39 hotellia alueella:

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.