Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Straand Hotel™ Vrådal ,  Norja

Quality Straand Hotel™

Vrådal,  Norja

Quality Straand Hotel Vrådalissa on Telemarkin vanhin hotelli ja tunnettu runsaasta aktiviteettitarjonnastaan sekä herkullisesta makumaailmastaan. Täydellinen valinta niin kokoustamiseen kuin lomanviettoonkin!

Quality Straand Hotel™ 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Straand Hotel™

Olitpa täällä viettämässä aktiivista talvilomaa, rentouttavalla viikonloppulomalla raskaan työviikon jälkeen, opettamassa lapsillesi laskettelutekniikkaa tai viettämässä aikaa kollegoidesi kanssa, on Vrådalilla paljon tarjottavaa.

Vrådal Panorama Skisenter

Täällä ollessa kannattaa ehdottomasti vierailla Telemarkin parhaassa laskettelukeskuksessa! Vrådal Panorama Skisenter sijaitsee Nisser-järven toisella puolella, viiden kilometrin päässä hotellilta. Täällä voi hioa laskettelutaitojaan eri vaikeustason omaavissa mäissä. Lapsille on oma alue, sekä oma lumiparkki aloittelijoille ja hieman edistyneemmille laskijoille.

Maastohiihto

Vrådalissa on erinomaiset mahdollisuudet harrastaa maastohiihtoa niin metsämaastossa kuin tunturilla. Laskettelukeskuksen alueelta löytyy yksi 4 kilometrin pituinen hiihtoreitti, sekä myös pidempi reitti, joka sopii täydellisesti kokopäivän hiihtoretkeen.

Hopeantaontaa ja Tonttuilua

Sølvsmedtunet-pajassa valmistetaan hopeakoruja, joiden designin inspiraationlähteenä on paikallinen luonto ympäristöineen. Korukaupasta voit ostaa itsetehtyjä koruja, matkamuistoja ja taidetta. Pajan toisessa kerroksessa sijaitsee Nisseloftet – täällä sinua ilahduttavat tontut ja joulutunnelma vuoden jokaisena päivänä.

Aktiviteetteja kokouspäivään

Autamme mielellämme sinua täydellisen kokouspäivän suunnittelussa ja toteutuksessa, aktiviteetteineen päivineen. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä tiedustelun. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 35 06 90 00 tai sähköpostitse osoitteessa straand@choice.no.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.