Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Molde

Tervetuloa Romsdaliin ja Moldeen - ruusujen kaupunkiin! Käytä tilaisuutta hyväksesi ja asu perinteisesti keskellä kaupunkia ja nauti kaikesta, mitä Molde tarjoaa.

Asu historiallisessa hotellissa

Quality Hotel Alexandra, joka sijaitsee aivan Storgatanin alussa Moldessa, on vähintäänkin perinteinen hotelli. Hotellin historia ulottuu jopa vuoteen 1883 asti ja siellä on edelleen yksityiskohtia, jotka kertovat menneistä ajoista. Voit esimerkiksi nähdä sisustusyksityiskohtia alkuperäisessä asussaan kauniissa aamiaisruokasalissa. Siellä voit myös nauttia ihanasta aamiaisbuffetista, joka sisältyy aina hintaan, kun olet vieraana hotellissa Quality Hotel Alexandra.

Lähellä kaikkia ruusujen kaupungin nähtävyyksiä

Hotelli sijaitsee lähellä lähes kaikkea, mitä kaunis Molde tarjoaa. Eikä vähiten kukkivia ruusupuutarhoja, joita on ympäri kaupunkia. Ne ovat juuri niitä puutarhoja, jotka ovat antaneet Moldelle lempinimen - ruusujen kaupunki. Voit myös vaihtaa välillä ruusukävelyt Molden ainutlaatuisten maisemien tutkimiseen. Tämä viehättävä kaupunki on tunnettu panoraamanäkymistään, joihin voit tutustua sekä vedestä että vuorilta käsin. Voit käydä joko opastetulla kajakkiretkellä tai ajaa maastopyörällä vuorilla ja vierailla Vardenissa. Varden on tunnettu näköalapaikka ja usko meitä, sitä et halua jättää väliin!

Rikas kulttuurielämä

Molde on pieni, viehättävä kaupunki, jossa on kiehtova kulttuurielämä. Se on esimerkiksi ylpeä isäntäkaupunki Euroopan vanhimmille jazzfestivaaleille. Yhden viikon ajan joka kesä on kaupungissa Moldes International Jazz Festival. Kadut täyttyvät musiikista ja elämästä, ja Quality Hotel Alexandra muuttuu festivaalihotelliksi. Mutta jazz ei ole Molden ainoa ylpeyden aihe. Jalkapallokiinnostus on vahva ja Molde FK:n kotiareena Aker stadion on usein täynnä. Kjell Kosberg on arkkitehti tämän jännittävän, vuonna 1998 perustetun areenan takana.

Kongressit, kokoukset ja tilat Moldessa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Moldessa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Kristiansund
Ålesund

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Molde

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.