Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norja

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norja Suljettu 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa sijaitsee kauniilla rantapaikalla, Holmsbun ja Hurumin Rødtangen-vuonojen vieressä, tunnin päässä Oslosta. Nauti kylpylästämme ja erilaisista aktiviteeteista hienossa ympäristössä. Täydellinen kokouksiin! Olemme käteisetön hotelli.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Spa & Resort Holmsbu -hotellin sydämestä löydät idyllisen Villa Holtnesin, aidon 1900-luvun alun huvilan. Huvila on läpikäynyt uudistuksia, mutta hurmaava vuosisadanvaihteen tunnelma on edelleen helppo aistia. Villa Holtnes luo täydelliset puitteet jokaiseen tilaisuuteen ja tapahtumaan.

Thornestuen

Thornestuen on huvilan keskus, jossa on tilaa 50 henkilölle koululuokkamaisessa istuinjärjestelyssä, tai 60 henkilölle elokuvateatterimaisessa istuinjärjestelyssä. Tila on joustavasti muunneltavissa myös 50 hengen illallisia varten – kesäjuhlat, rippijuhlat, kastetilaisuus, joulupöytä ja muut tilaisuudet. Kokouksien yhteydessä tilan voi jakaa kahteen samankokoiseen tilaan. Thornestuen-tilamme on luonnollisesti varustettu modernilla kokoustekniikalla.

Rebekka

Rebekka on valoisa ja viehättävä tila, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kahdeksan hengen johtokunnan kokouksiin. Huoneesta on upea näköala yli rantamökkien katonharjojen vuonolle päin. Rebekka-kokoushuoneessa on luonnollisesti kaikki tarvittava kokoustekniikka.

Kjær

Kjær on Rebekka-tilan vastakohta – maskuliinisine sävyineen. Huoneen suuret ikkunat tuovat tilaan valoa ja avaruutta, ja tarjoavat upean näköalan yli vuonon. Kjær-kokoushuoneessa on luonnollisesti kaikki tarvittava kokoustekniikka.

Kellaribaari

Huvilan kellarissa sijaitsee idyllinen kellaribaarimme, joka soveltuu täydellisesti esimerkiksi illallisen päätteeksi mukavaan seurusteluun hyvän drinkin parissa. Kellaribaarissa on A-oikeudet, tarjoilu päättyy klo. 02.30.

Villa Holtnesin historia

Huvilalla on erikoinen historia. Rebekka Holm oli laivanvarustaja Hans Jørgen Kjærin vaimo, joka miehensä kuoltua peri huomattavan omaisuuden. 31. maaliskuuta 1903 Rebekka meni uusiin naimisiin 14 vuotta nuoremman Theodore Willhelm Thornen kanssa, Rebekka oli tuolloin 40-vuotias. Pariskunta toimi katkarapukalastuksessa ja toi maahan kalaa Tanskasta Drammeniin ja Osloon. Samanaikaisesti he alkoivat rakentaa Villa Holtnesia. Theodore kuitenkin menehtyi ennen rakennuksen valmistumista jo vuonna 1907, ollessaan vasta 30-vuotias. Tapahtumien vanavedessä on kulkenut monia tarinoita selvittämättömistä ja mystisistä tapahtumista Villa Holtnesissa. Yleisesti uskotaan että Rebekkan henki asuu yhä huvilassa – sitä me emme tiedä – mutta teemme parhaamme, jotta sekä Rebekka että vieraamme viihtyisivät tässä hurmaavassa huvilassa.

Kapasiteetti

Alla Villa Holtnesin tilojen maksimikapasiteetit.

Thornestuen

50–60 henkilöä

Rebekka

8 henkilöä

Kjær

10 henkilöä

Yhteydenotto ja varaukset

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 32 79 70 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@holmsbuspa.no.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.