Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Holmsbu Hotel & Spa Holmsbu ,  Norja

Holmsbu Hotel & Spa

Holmsbu,  Norja Suljettu 04.02.19 - 31.01.22

Holmsbu Hotel & Spa sijaitsee kauniilla rantapaikalla, Holmsbun ja Hurumin Rødtangen-vuonojen vieressä, tunnin päässä Oslosta. Nauti kylpylästämme ja erilaisista aktiviteeteista hienossa ympäristössä. Täydellinen kokouksiin! Olemme käteisetön hotelli.

Holmsbu Hotel & Spa 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Luo itsellesi täydellinen hotellielämys – yhdistä Holmsbu Hotel & Spa -vierailuusi erilaisia aktiviteetteja.

Meri- ja ranta-aktiviteetit

Koe rannikko vauhdikkaasti Rib-veneen kyydissä. Veneajeluja on mahdollista järjestää myös talvella. Rakenna tyylikkäin paperivene ja osallistu paperiveneregattaan, jossa nopeimmin poijun ympäri veneensä luotsannut voittaa kisan – hauskaa puuhaa koko perheelle. Meillä sinulla on mahdollisuus lähteä myös purjehtimaan.

Spa-hoidot

Tarjoamme mahdollisuuden nauttia ylellisistä ja rentouttavista spa-hoidoista, niin aikuisille kuin lapsille. Lisätietoja saat spa-sivultamme.

Ruoanlaittokurssi

Yksi parhaista teambuilding-aktiviteeteista on ruoanlaittokurssi, jossa osallistujat saavat asiantuntevan kokin ohjauksessa valmistaa herkullisia makuelämyksiä, joista myöhemmin nautitaan yhdessä. Ruoanlaittokursseja voidaan ryhmän koosta riippuen järjestää Villa Holtnesissa sekä rantahuviloissamme tai rantamökeissämme.

Kurssit ja esitelmät

Meillä sinulla on myös mahdollisuus osallistua ammattimaisiin, eri aiheita käsitteleviin luentoihin – jalkapallosta stailaamiseen. Jos sinulla on erityistoiveita luennon aiheen tiimoilta, otathan yhteyttä hotellimme asiakaspalveluun.

Joukkuekilpailuja sisällä ja ulkona

Meillä voit yhdistää kokouspäivääsi vauhdikkaita aktiviteetteja. Holmsbu Challenge, 5-ottelu ja Tronstad Gaard Triathlon ovat suosittuja aktiviteetteja ryhmille. Ota haaste vastaan ja kokeile rajojasi!

Yhteydenotto ja varaukset

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 32 79 70 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@holmsbuspa.no.  

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.