Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Lund

Tervetuloa Lundin opiskelijakaupunkiin - yhteen Ruotsin vanhimmista kaupungeista! Måns Zelmerlöwin kotikaupungissa on rikas kulttuurielämä, rauhoittava luonto ja nykyaikainen majoitus.

Modernisti ja mukavasti lähellä kaupungin ydintä

Hotellissa Clarion Collection Hotel Planetstaden, osoitteessa Dalbyvägen 38, asut kävelyetäisyydellä Lundin keskustaan. Lund on yksi Ruotsin vanhimmista kaupungeista, joka perustettiin jo 900-luvulla. Keskustassa sijaitseva upea tuomiokirkko on lähes yhtä vanha kuin itse kaupunkikin ja sijaitsee vain vartin kävelymatkan päässä hotellista. Hotellista on ainoastaan 15 minuutin automatka Malmöön ja 50 minuutin matka Kööpenhaminaan. Linja-autot pysähtyvät aivan hotellin sisäänkäynnin edessä, missä tarjotaan myös maksuton pysäköinti ympäri vuorokauden.

Treeni- ja rentoutumisosasto

Päivän työnteon tai reissailun jälkeen rentoutuminen voi olla paikallaan. Ota hyvää tekevät löylyt saunassa tai istuudu kirjastoon Clarion Collection Hotel Planetstaden - hotellissa sekä lataa akkujasi. Hotellin kuntosalista sinulla on ihana näköala siirtolapuutarhoihin – täällä voit harjoittaa sekä kunto- että voimatreeniä.

Opiskelijaystävällinen, kompaktin kokoinen kaupunki – koe ihana Lund

Lund on opiskelijakaupunki, joka tarjoaa suuren valikoiman suosittuja baareja ja ravintoloita. Mårtenstorgetilla Lundin keskustassa on useita kauppoja ja ravintoloita. Torilla käydään myös säännöllisesti torikauppaa. Lundissa on myös useita kauniita puistoja ja luontoalueita, joissa voit istua rentoutumassa. Kaupungissa on myös useita hyviä vaellusreittejä heille, jotka haluavat tehdä kävelylenkkejä. Noin neljän kilometrin pituinen Höjeåstråket on merkitty polku S:t Larsin ja Källbyn välillä Lundin lounaisosissa.

Kongressit, kokoukset ja tilat Lundissa

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Lundissa? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevia kohteita

Malmö

Köpenhamn

Lue vähemmän
12 hotellia alueella: Lund

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.407.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.