Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Oslossa

Ihana yhdistelmä vuonoja, avoimia alueita ja eloisaa kulttuurielämää: Oslo tarjoaa monia eri vaihtoehtoja.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Lähellä kaupunkia

Hotelleistamme Oslossa voit kävellä Oopperatalon katolle ja nähdä korkean Barcoden, ottaa raitiovaunun Ekeberg-puistoon ja kävellä patsaiden ja installaatioiden keskellä, tai juoda kahvia yhdessä Grünerløkkan monista kahviloista ja ravintoloista. Syö lounasta suositussa rantapaikassa Tjuvholmenissa ja tee ostoksia Majorstuenissa, joka on aivan tunnetun Vigeland-puiston vieressä. Aker Bryggessä voit nauttia jäätelöstä, kahviloiden terasseista ja katuelämästä, ja keskustasta löytyvässä Youngs squaressa juomat ovat tunnetusti erinomaisia.

Jos haluat nähdä Oslon kattojen yläpuolelta, voit ottaa metron Holmenkolleniin, ja vierailla hiihtomuseossa, heittäytyä alas Kollensvevetiltä tai vain nauttia metsästä ja maisemasta. Grefsenkollen, sekä ravintola että baari, tarjoaa myös upean maiseman Norjan pääkaupungista. 

Erilaisia hotelleja erilaisiin tarpeisiin

Oslossa voimme tarjota sinulle isoja kokoushotelleja keskustan lähettyviltä, pieniä ja edullisempia hotelleja keskustasta, tai luksushotelleja aivan meren ääreltä. Jos olet vain ohikulkumatkalla, tai haluat asua Gardemoen-lentokentän lähellä, voit valita kolmesta erinomaisesta hotellista. Riippumatta siitä, miksi olet Oslossa, meillä on sinulle hotelli.

Kongressi- ja kokoustilat Oslossa

Jos etsit kongressi- tai kokoustilaa Norjan pääkaupungista, voit tutustua Oslossa sijaitseviin tiloihimme täällä.

Lisätietoja Oslosta

10 ravintolavinkkiä Osloon!

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Oslo Lufthavn, Gardermoen

Asker

Kolbotn

Skjetten

Drammen

Lue vähemmän
30 hotellia alueella: Oslo

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.