Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Kokoukset ja tapahtumat

Haluatko järjestää kokouksen tai tapahtuman luonamme? Lähetä meille tiedustelu, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Kokous meillä

44 valoisaa ja raikasta, viimeisimmällä tekniikalla varustettua kokoustilaa tarjoavat meille mahdollisuuden järjestää kokouksia, tapaamisia, tapahtumia ja kongresseja 2–900 henkilölle, keskellä Arlandan lentokenttää.

Kokoustilat

Clarion Hotel Arlanda Airport tarjoaa 44 valoisaa ja raikasta, viimeisimmällä tekniikalla varustettua kokoustilaa, 2–900 henkilölle.

Ruoka ja juoma

Minkä vieraat muistavat kokouksesta parhaiten? Useimmiten vastaus on ruoka. Meillä on paljon vaihtoehtoja – riippumatta siitä, missä vaiheessa kokousta haluat syötävää ja juotavaa saada.

Tapahtumat

Clarion Hotel Arlanda Airportista löydät tilat niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin. Suurille illalliskutsuille tarjoamme suurimman tilamme, Hartsfield-Jackson Atlantan, vartavasten sinun ja vieraidesi käyttöön.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.