Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Minkä vieraat muistavat kokouksesta parhaiten? Useimmiten vastaus on ruoka. Meillä on paljon vaihtoehtoja – riippumatta siitä, missä vaiheessa kokousta haluat syötävää ja juotavaa saada.

Basic, Some Extra vai Let's Go Crazy?

Meillä on kolme eri päiväpakettia, joista voit valita haluamasi. Joskus juuri se pieni ekstra kruunaa elämyksen. Valittavina tasoina ovat Basic, Some Extra ja Let's Go Crazy. Haluatko korvata aamupäivän kahvitauon Some Extralla tai päivittää iltapäiväkahvit Let's Go Crazyksi? Ota yhteys projektipäällikköösi, niin autamme sinua. Joitakin ehdotuksia siitä, miltä Basic, Some Extra ja Let's Go Crazy voivat näyttää, löydät oikealta.

Illallis- ja juhlamenut

Kokousillallisen tai -juhlien menuun meillä on paljon ideoita ja ehdotuksia. Tarjoamme myös toivomuksesta koemaistiaisia. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Huonepalvelu Top Floorissa

Mikäli aikataulu on tiukka tai jos haluatte yhdistää kokouksen sekä ruoan yhteen pakettiin, voitte tilata huonepalvelun kokoushuoneeseenne huonepalvelu-menustamme, Kitchen & Table -ravintolasta.

Kitchen & Table

Nauti After-workista tai varaa pöytä 12. kerroksen Kitchen & Table -ravintolastamme, josta on näkymät kiitoteille. Tervetuloa makumatkalle Manhattaniin.

Living Room

Kerääntykää kollegoiden kanssa ennen illallista alkudrinkille ihanaan Living Roomiimme. Tai ota tietokone mukaasi, asetu mukavasti sohvalle ja työskentele kahvikupin kanssa vaikkapa lentoasi odotellessasi. Mikäli keli on aurinkoinen, voit astua ulos terassille ja nauttia.

Varaa kokous

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 444 18 10 tai sähköpostitse osoitteessa conference.cl.arlanda@choice.se.

Sales Managers

Therese Öhlin
therese.ohlin@choice.se
+46 70 383 99 30

Eric Lennerman
eric.lennerman@choice.se
+46 73 071 36 35

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.