Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 414 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Arlanda Airport tarjoaa 44 valoisaa ja raikasta, viimeisimmällä tekniikalla varustettua kokoustilaa, 2–900 henkilölle.

Top Floor – tiloja 2-40 henkilölle

Hotellin korkeuksissa, 13. kerroksessa sijaitsee Top Floor, joka pitää sisällään 18 tyylikkäästi suunniteltua kokoushuonetta – hieman enemmän luksusta ja omaa rauhaa. Täältä löytyy myös oma kokousvastaanotto lisäpalveluilla ja -mukavuuksilla. Huoneet on nimetty Euroopan lentokenttien mukaan ja täällä valitsette joko kiinteän kokouspöydän tai joustavan istumajärjestyksen väliltä. Kaikista kokoushuoneista on upeat näkymät kiitoteille.

Kerros 12 – kokoussviitit 6-10 henkilölle

12. kerroksessa sijaitsevat kokoussviitit on nimetty Ruotsin lentokenttien mukaan. Näissä sviiteissä voit yhdistää hotellisviitin kokoushuoneeseen 6-10 henkilölle – pöytineen, mahtavine tuoleineen sekä LED-televisioineen. Tehokasta ja fiksua!

Kerros 2 – tilat 6-160 henkilölle

Kerros 2 on suuri ja mukautuva kokouskerroksemme omalla sisäänkäynnillä sekä kokousvastaanotolla, josta löydät aina projektipäällikkösi. Kokoustilat on nimetty maailman eri lentokenttien mukaan ja niistä löytyy parhainta ja viimeisintä tekniikkaa sekä mukaankuuluvat ryhmähuoneet. Täältä löytyy myös Airstrip-juhlatila – kahvitteluun, ruokailuun, tapahtumiin ja näyttelyihin. Kerroksessa on luonnollisesti myös toiletteja sekä narikka.

Tila 160-900 henkilölle

Suurin tilamme on nimetty maailman suurimman lentokentän, Hartsfield-Jackson Atlantan mukaan. Täällä mahdollisuudet ovat rajattomat. Tila on kooltaan 800 neliömetriä sekä korkeudeltaan 6,5 metriä, jaettavissa kolmeen osaan sekä muunneltavissa tarpeiden mukaisesti. Kokouksen jälkeen järjestämme halutessanne myös illallisen, juhlan tai shown.

Expo, SkyCity

Voimme tarjota Expo-tilan, joka sijaitsee SkyCityssä, aivan hotellin vieressä. Se on tila, jonka räätälöimme toiveiden mukaiseksi, tila, jota voidaan käyttää messuihin, auton lanseeraukseen, tapahtumaan, kongressiin ja/tai ryhmätilaksi. Vuokraamme kokouksiin ja kongresseihin tekniikkaa ja kalusteita.

Kapasiteetti

Alla näet kokoustilojemme maksimikapasiteetit.

Hartsfield-Jackson-Atlanta

900 henkilöä

Chicago-O'Hare

160 henkilöä

Beijing-Capital

160 henkilöä

Tokyo

92 henkilöä

Los Angeles International

84 henkilöä

Ryhmähuone – 6 kpl

16 - 26 henkilöä

Top Floor – 18 kpl

2-40 henkilöä

Kokoussviitit – 11 kpl

4-10 henkilöä

Varaa kokous

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 444 18 10 tai sähköpostitse osoitteessa conference.cl.arlanda@choice.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.