Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Arlandan lentoasemalla

Tukholman suurin lentokenttä, kansainvälinen Arlanda, sijaitsee Sigtunassa, noin 42 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen ja 28 kilometriä Uppsalasta etelään.

Lentokentältä Tukholmaan ja takaisin pääset helposti lentokenttäbussilla, paikallisjunalla ja Arlanda Express-pikajunalla. Hotellimme erinomainen sijainti Arlandan lentokentän läheisyydessä, 24 kokoustilaa, 300 vierasta vetävä ravintola, baari sekä kuntoilu- ja saunatilat tarjoavat täydelliset puitteet kokouksiin, kongresseihin ja tapahtumiin Tukholmassa. Hotellihuoneen hintaan sisältyy aamiaisen lisäksi bussikuljetus lentokentältä hotellille ja takaisin kentälle. Meillä sinulla on myös mahdollisuus huollattaa autosi hotellivierailusi tai matkasi aikana. Toinen suurista lentokenttähotelleistamme sijaitsee keskellä Arlandaa, SkyCityssä, terminaalien 4 ja 5 välissä. Hotellin 800 neliömetrin kokous- ja tapahtumatila, 44 kokoushuonetta ja kaksi ravintolaa tarjoavat ainutlaatuiset mahdollisuudet monipuolisiin tilaisuuksiin ja kongresseihin keskellä kansainvälistä Arlandaa. Lisäksi hotellin lämmitetty ulkouima-allas, saunaosasto ja aurinkoterassi häikäisevine näköaloineen tuovat ripauksen ylellisyyttä niin kokoukseen kuin viikonloppulomaankin. Arlandan hotellimme sijaitsevat erinomaisella paikalla, tarjoten mahdollisuuden myös viihtyisään yöpymiseen matkan aikana. Hotelleista on helppo jatkaa matkaa sujuvasti ja mukavasti, sillä ne sijaitsevat lentokentän välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa Tukholman kansainväliseen kohtaamispaikkaan.

Lue vähemmän
26 hotellia alueella: Arlandan lentoasema

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.