Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 430 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
44 valoisaa ja raikasta, viimeisimmällä tekniikalla varustettua kokoustilaa tarjoavat meille mahdollisuuden järjestää kokouksia, tapaamisia, tapahtumia ja kongresseja 2–900 henkilölle, keskellä Arlandan lentokenttää.
Liikenneyhteydet ja läheisyys

Clarion Hotel Arlanda Airportilla on ainutlaatuinen sijainti Ruotsin liikenneyhteyksien keskeisimmällä paikalla. Osana Sky Cityä, jossa Arlanda Express, lentokenttäbussit ja sekä Tukholman että Uppsalan lähijunat pysähtyvät, yhdenkään osallistujan ei tarvitse tuhlata aikaansa – riippumatta siitä, mistä päin maailmaa he saapuvat tilaisuuteen.

Projektipäällikkömme

Yhdessä kanssanne voimme saada aikaan elämyksellisen kokouksen, joka ylittää kaikki odotukset. Oma projektipäällikkösi huolehtii koko kokouksesta, aina ideasta toteutukseen ja seurantaan asti, parhaimman kokemuksen ja tuloksen varmistamiseksi.

Kokoustilat

Pienempiä kokouksia varten meiltä löytyy kokoushuoneita ja -sviittejä hotellin yläkerroksista, kerroksesta 12. sekä Top Floor -kerroksesta, numero 13 – fantastisilla näkymillä. Suurempia kongresseja varten käytössä ovat toisen kerroksen suuremmat kokoustilat sekä ryhmä- ja juhlatilat.

Ruoka ja juoma

Tiedämme, kuinka tärkeässä osassa ruoka ja juoma ovat kokouksissa, jotta keskittymiskyky ja mieliala pysyvät korkealla koko päivän, kokouskokemuksesta puhumattakaan. Me olemme tehneet tästä helppoa. Valitsette itse päiväpakettinne: Basic, Some Extra tai Let’s Go Crazy.

Tapahtumat

Kick-off, auton lanseeraus, after-work, juhlat, hääillallinen tai näyttely? Meillä on mahdollisuus järjestää kaikenlaisia tapahtumia – niin pieniä kuin isojakin.

Aktiviteetit ja tiiminrakennus

Unohda ”me ja he” ja rakenna yhteinen "joukkuehenki" sisällyttämällä kokoukseen tai kongressiin hauskoja ja erilaisia aktiviteetteja. Tämä on hyvä tapa oppia tuntemaan toisensa, saavuttaa tehokkuutta sekä luoda yhteisiä tavoitteita, mutta ennen kaikkea pitää hauskaa yhdessä ryhmänä. Työskentelemme yhdessä aktiviteettiyhtiön kanssa, joka räätälöi aktiviteetit tarpeidenne ja toiveidenne mukaisiksi. Esimerkkeinä kategorioista ovat tiiminrakennus/ryhmäharjoitukset, Arlanda, Järvi & Seikkailu, Ruoka & Juoma sekä sisäaktiviteetit. Kerro meille toiveesi ja ajatuksesi tiiminne joukkuehengen rakentamiseksi.

Varaa kokoushuoneita

Tiesitkö, että voit lähettää meille yksityiskohtaisen tiedustelun kokouksen varaamisesta? Tämän voit tehdä vierailemalla 'Kokoukset ja tapahtumat' -sivullamme.

Sales Managers

Maximilian Ziegler
maximilian.ziegler@choice.se
+46 70 385 97 91

Eric Lennerman (vanhempainvapaalla)
eric.lennerman@choice.se
+46 73 071 36 35

Fredrik Jansson
fredrik.jansson@choice.se
+46 73 551 10 85

Christopher Mörlin
christopher.morlin@choice.se
+46 76 127 38 27

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.