Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Ruotsi

Skandinavian lähin kohtaamispaikka. Ensiluokkainen hotelli keskellä Arlandan lentokenttää – kokouksiin, kongresseihin ja kokemuksiin. 414 hotellihuonetta, 44 kokoustilaa, 2 ravintolaa ja ulkouima-allas. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Arlanda Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Clarion Hotel Arlanda Airportista löydät tilat niin suuriin kuin pieniinkin tapahtumiin. Suurille illalliskutsuille tarjoamme suurimman tilamme, Hartsfield-Jackson Atlantan, vartavasten sinun ja vieraidesi käyttöön. Täällä ainoastaan mielikuvitus on rajana.

Hartsfield-Jackson Atlanta

Maailman suurin lentokenttä on nimeltään Hartsfield-Jackson-Atlanta ja suurin tilamme on samanniminen. Tila on jaettavissa kolmeen osaan ja siinä on kokonaisuudessaan tilaa jopa 800 neliömetriä sekä 6,5 metrin korkeus. Se on yksinkertaisesti sanottuna monien mahdollisuuksien tila. Päivisin tila sopii suuriin kokouksiin, tapahtumiin, kongresseihin, näyttelyihin tai lanseerauksiin, muuttuakseen iltaa kohden ihastuttavaksi illallis- ja juhlatilaksi.

Airstrip

Airstrip on toisen kerroksen taukotilamme – täydellinen juhliin, tervetuliaismaljalle, buffetille tai kahvitauolle. Täältä löytyvät myös kokousvastaanotto, narikka sekä wc:t.

Menut ja niiden kokoonpano

Oikealla sijaitsevasta valikosta löydät muutamia ehdotuksia erilaisista menuista, mutta meillä on myös monia muitakin vaihtoehtoja. Ehkä haluatte ekologisen illallisen, buffetin, maistiaismenun tai teemaillallisen? Mikäli sinulla on toiveita, kerro niistä meille ja teemme sinulle ehdotuksen. Mikäli sinua taas askarruttaa tiloja koskevat tiedot, ota rohkeasti yhteyttä projektipäällikköösi, joka auttaa sinua mielellään ideoissa, toteutuksessa ja seurannassa.

Rajattomat mahdollisuudet

800 neliömetrissä mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mutta tässä tulee muutama esimerkki siitä, mihin kyseisiä neliömetrejä voi hyödyntää. Auton lanseeraus sisääntuotujen autojen kera, messut ja näyttelyt, illalliset ja juhlat viihteellä, kick-offit, talkshowt oleskelutiloineen, konsertit, juhlat jne. Muutamme tilat teille sopivan värisiksi, sopeuttaen tilan myös materiaaliltaan, aiheeltaan, avainsanoiltaan, musiikiltaan ja tuntemuksiltaan teille mieluisaksi. Mikäli haluat nähdä kuvaesimerkkejä, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa conference.cl.arlanda@choice.se.

Kapasiteetti

Alla näet tapahtumatilojemme maksimikapasiteetit.

Hartsfield-Jacksson Atlanta

Pyöreät pöydät 520 henkilöä
Pitkät pöydät 720 henkilöä
Seurustelu 1000 henkilöä

Beijing Capital

Pyöreät pöydät 80 henkilöä

Chicago O'Hare

Pyöreät pöydät 80 henkilöä

Tokyo

Pyöreät pöydät 40 henkilöä

Los Angeles International

Pyöreät pöydät 40 henkilöä

Varaa tapahtuma

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 8 444 18 10 tai sähköpostitse osoitteessa conference.cl.arlanda@choice.se.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.