Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, aivan Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Tarjoamme 810 modernia hotellihuonetta, 22 eri kokoista kokoustilaa, kattopuutarhan sekä 3 ainutlaatuista baari- ja ravintolakonseptia.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

(21.08.20) Dear guest. The safety of our guests and staff is our top priority at all times. Covid-19 has led to a slightly different hotel stay and we ask for your patience and cooperation to follow the given guidelines during your stay. We can finally serve you our fantastic breakfast buffet! For our guest health and safety you will be given a breakfast time upon check in. If you check in via our app or on the self service machines, please make sure you get your breakfast time from our staff in the reception before you make your way to your room. In order to minimize the risk of spreading the virus, we are temporarily changing our procedures regarding cleaning. There will be no room cleaning on stays shorter than five days, all rooms are cleaned thoroughly after departure. Refill of amenities will be given at the font desk upon request. The gym, pool and relax area is open every day, click here to see the updated opening hours. Norda, our restaurant on the 13th floor is open Tuesday - Saturday 17:00 - 23:30 (kitchen closes at 22:00). Hub Bar is open every day from 17:00 (15:00 on Fridays and Saturdays) and Calmeyers Hage is open Tuesday - Saturday 17:00 - 00:00. You can find information about terms and conditions for changes and cancellations here.

Clarion Hotel The Hub sijaitsee parhaalla paikalla Oslon keskustassa naapurinaan Norjan suurin solmukohta, Oslon keskusrautatieasema, Oslo Sentralstasjon, joten kyseessä on ihanteellinen hotelli kokemuksille Oslossa. Clarion Hotel The Hub on uusi ja upea hotelli, joka tarjoaa sinulle jännittävää ruokaa paikallistasolla, Norjan kauneimman aulan ja tilat oppimiseen, haasteisiin, luomiseen ja jakamiseen. Koska hotellin välittömässä läheisyydessä on kaupungin parhaat baarit, konsertit ja ravintolat, voit tehdä paljon muutakin kuin vain nukkua.  

Aivan Oslon sydämessä

Clarion Hotel The Hub sijaitsee keskellä Oslon sydäntä. Raitiovaunut, metro, junat, lentokenttäjunat ja kaupungin syke ovat aivan hotellin oven ulkopuolella. Hotellista on vain muutaman minuutin kävelymatka muun muassa Oslon keskusasemalle (Oslo Sentralstasjon), Youngtorgetille, Karl Johans Gatelle, Grünerlökkaan ja Björvikaan.

Kongressit ja kokoukset hotellissa Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hubista on muodostunut Oslon johtava liikehotelli ja luonnollinen ensisijainen valinta kaikentyyppisten kongressien, kokousten, konserttien ja muiden kulttuuritapahtumien tapahtumapaikaksi. Kokoustilamme tarjoavat sinulle ainutlaatuisia ja joustavia ratkaisuja luodaksesi interaktiivisen tapahtumapaikan kokouksillesi huippumoderneissa tiloissa. Hotellin kongressi- ja kokoustilat ovat huippuluokkaa ja niissä on uusia innovatiivisia ratkaisuja ääni-, valo- ja kuvateknologian osalta.

Clarion Hotel The Hubissa on 22 joustavaa kokoushuonetta, joiden kapasiteetti on 2 000 henkilöä ja joihin kuuluu 10 johtokunnan huonetta ja 80 neliömetrin kokoinen VIP-huone. Tarvitsetko nykyaikaista tilaa näyttelyllesi tai tuotelanseerauksellesi? Meillä on joustava lattiasta kattoon ulottuva ikkuna, joka voidaan avata suurien kohteiden, esimerkiksi auton, sisään nostamiseen. Aiotko järjestää pienen workshopin, kokouksen tai unelmajuhlan? Me hoidamme sen! Lue lisää kokous- ja tapahtumamahdollisuuksistamme tästä.

810 tavanomaisesta poikkeavaa hotellihuonetta

Clarion Hotel The Hub tarjoaa 810 nykyaikaista huonetta innovatiivisilla ratkaisuilla, mitä tulee teknologiaan ja uusimpaan huipputekniikkaan. Näihin kuuluu myös kolme turvakerrosta, jotka voidaan sulkea muilta vierailta. Kaikissa huoneissamme on 55" SmartTV streaming-mahdollisuudella ja käytössä on mobiiliavain Nordic Choice Hotelsin sovelluksen kautta. Useista huoneista avautuu upeat panoraamanäköalat Osloon ja niissä on oma parveke tai terassi, jossa siitä voidaan nauttia. Hemmottele itseäsi tavallisesta poikkeavalla ylellisyydellä meidän ainutlaatuisissa ja eleganteissa sviiteissämme, jotka ovat kooltaan 46–50 neliömetriä. Meillä on myös huoneita, jotka sopivat pyörätuolinkäyttäjille, kuulovammaisille ja näkövammaisille. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja vammaisille sopivista huoneista ja tiloista.

Makuja Oslosta Calmeyers Hagessa, Hub Barissa tai Nordassa

Ennen päivän kokousta voit latautua nauttimalla dubbel-americanon tai chai latten katutasolla sijaitsevassa Hub Barissa, ja päättää päivän drinkillä 13. kerroksessa. Mene hissillä Norda- ja Calmeyers Hage-ravintoloihin, joissa tarjoillaan hyvän ruoan ja hyvien juomien lisäksi upea näköala Oopperaan, Bjørvikaan ja Oslonvuonolle päin. Aurinkoisina päivinä voidaan ikkunat avata lattiasta kattoon, jolloin saadaan katon alla oleva ulkoravintola, jossa voit lähes leijua Oslon ylle kohotettuna ylös kaupungin energisestä rytmistä.

Tähtikokki Samuelsson on ravintolakonseptin takana, jossa hyödynnetään jännittäviä makuja, kestäviä ja paikallisia raaka-aineita, jotka antavat sinulle maun Oslosta. Norda tarjoaa jännittäviä pohjoismaisia makuja muun maailman kolkkien ruokaperinteisiin ja mausteisiin yhdistettynä, vastuullisesti ja paikallisista raaka-aineista valmistettuna. Kutsumme sitä nimellä nordic fusion.

Kuntosali, rentoutumisosasto ja uima-allas

 

Vieraile hotellin hyvin varustetulla kuntosalilla pohjakerroksessa. Ota osaa ryhmätunteihin henkilökohtaisen valmentajan kanssa tai tee oma henkilökohtainen treeniohjelmasi markkinoiden uusimmilla kunto- ja voimalaitteilla. Tämän jälkeen voit antaa sykkeesi laskea saunassa ja uima-altaassa rentoutumisosastolla.

Vehreä hotelli kaupungin keskustassa

Kuolleella planeetalla ei ole toimintaa, ja Clarion Hotel The Hub on kestävyyden ja ympäristön säästämisen kannattaja. Clarion Hotel The Hub on ympäristöystävällinen ja inspiroiva toimintaympäristö sekä Oslon asukkaille että turisteille ja kokouksen osanottajille. Hotelli tarjoaa vieraille ja henkilökunnalle hyvän sisäympäristön monilla ympäristöeduilla ja hotellilla tulee olemaan korkea kansainvälinen ympäristöstandardi. Kuten kaikki hotellit Nordic Choice Hotels -ketjussa, Clarion The Hub on sertifioitu ympäristöstandardin ISO-14001 mukaan. Lue lisää siitä, kuinka työskentelemme kohti ympäristösertifiointia Breeam Very Good.

200 neliömetrin puutarha katolla

Clarion Hotel The Hubin katolta löydät suuren kattopuutarhan, joka tuottaa vieraillemme erilaisia herkullisia ja vehreitä (maku)elämyksiä. GrowHubin avulla testaamme täysin uutta tapaa tuottaa ruokaa keskellä kaupunkia – tavalla, joka on sekä kestävä että taloudellisesti kannattava. Täällä Clarion Hotel The Hubin vieraat ja oslolaiset pääsevät nauttimaan Norjan pääkaupungin terveellisistä, aidoista ja herkullisista mauista.

Arkkitehtuuri, sisustus ja muotoilu

Hotellissamme vieraamme kokevat “love affairin” varhaisten klassikoiden, tasapainoisen muotoilun ja tulevaisuuden uraauurtavien design-ideoiden välillä. Lund+Slaatto Arkitekter ovat arkkitehdit, jotka ovat hotellin muotoilun takana. Anemone Wille Våge on ravintoloiden ja yleisten tilojen sisustussuunnittelija. Björkén Architects ovat suunnitelleet hotelli- ja kokoushuoneet Clarion Hotel The Hubissa, missä he keskittyvät luomaan huoneita, jotka säteilevät lämpöä, läheisyyttä, eleganssia ja elämää.

Yhteystiedot

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Ravintola Norda

Ethän vain jää paitsi ravintola Nordan tarjoilemasta ruoasta, juomasta ja näköalasta!

Varaa pöytä ja lue lisää täältä.

Tietoja hotellista

Arkkitehti

Lund+Slaatto Arkitekter

Hotellihuoneiden määrä

810 hotellihuonetta

Kokoushuoneiden määrä

22 kokoushuonetta

Tilat

Kaksi baaria, ravintola, kattopuutarha, kirjasto, ima-allas, kuntosali ja rentoutumisosasto. 

Etäisyys lentoasemalle

50 km, Oslo Lufthavn Gardermoen

Etäisyys Oslo S  

100 metriä

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.