Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja Avataan 1 maaliskuu 2019

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Kunnostuksen alla oleva hotelli avaa ovensa maaliskuussa 2019 – 810 modernin hotellihuoneen, 24 kokoustilan ja kahden uniikin ravintolan ja baarin kera.

Maaliskuussa 2019 avautuvat ovet aivan uuteen hotelliin, jossa on kaikkea sinulle, joka haluat olla siellä, missä tapahtuu. Riippumatta siitä, oletko Oslossa liikeasioissa, huvittelumielessä vai molempia, niin Clarion Hotel The Hub on paikka sinulle. Hotellistamme tulee kohtaamispaikka, jossa on luovuutta, aikaisia aamuja, uusia makuja, yllättäviä iltoja, opettavaisia hetkiä ja ihania kokemuksia.

Oletko valmis kohtaamaan meidät?

Clarion Hotel The Hub sijaitsee parhaalla paikalla Oslon keskustassa naapurinaan Norjan suurin solmukohta Oslon keskusasema, Oslo Sentralstasjon, joten se on ihanteellinen hotelli kokemuksille Oslossa. Kunnostamme ja remontoimme vanhaa Clarion Hotel Royal Christianiaa uudeksi upeaksi hotelliksi, joka tarjoaa sinulle jännittävää ruokaa paikallistasolla, Norjan kauneimman aulan ja tilat oppimiseen, haasteisiin, luomiseen ja jakamiseen. Koska hotellin välittömässä läheisyydessä on kaupungin parhaat baarit, konsertit ja ravintolat, voit tehdä paljon muutakin kuin vain nukkua.

Aivan Oslon sydämessä

Clarion Hotel The Hub sijaitsee keskellä Oslon sydäntä. Raitiovaunut, metro, junat, lentokenttäjunat ja kaupungin syke aivan hotellin oven ulkopuolella. Sadat tuhannet ihmiset kulkevat alueen läpi joka päivä, ja on ilo avata ovet ja kutsua heidät sisään. Hotellista on vain 2 minuutin kävelymatka Oslon keskusasemalle (Oslo Sentralstasjon).

Kongressi ja kokoukset hotellissa Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub tulee olemaan Oslon johtava liikehotelli ja luonnollinen ensimmäinen valinta kaikentyyppisten kongressien, kokousten, konserttien ja muiden kulttuuritapahtumien tapahtumapaikaksi. Kokoustilamme tarjoavat sinulle ainutlaatuisia ja joustavia ratkaisuja luodaksesi interaktiivisen tapahtumapaikan kokouksillesi huippumoderneissa tiloissa. Hotellin kongressi- ja kokoustilat ovat huippuluokkaa ja niissä on uusia innovatiivisia ratkaisuja ääni-, valo- ja kuvateknologiaan.

Clarion Hotel The Hub -hotellissa tulee olemaan 24 joustavaa kokoushuonetta, joiden kapasiteetti on 1850 henkilöä ja joihin kuuluu 10 johtokunnan huonetta ja 80 neliömetrin kokoinen VIP-huone. Tarvitsetko nykyaikaista tilaa näyttelyllesi tai tuotelanseerauksellesi? Meillä on joustava lattiasta kattoon ulottuva ikkuna, joka voidaan avata suurien kohteiden, esimerkiksi auton, sisään nostamiseen. Aiotko järjestää pienen workshopin, kokouksen tai unelmajuhlan? Me hoidamme sen! Lue lisää kokous- ja tapahtumamahdollisuuksistamme tästä.

810 tavanomaisesta poikkeavaa hotellihuonetta

Clarion Hotel The Hub tulee tarjoamaan 810 nykyaikaista huonetta innovatiivisilla ratkaisuilla, mitä tulee teknologiaan ja uusimpaan huipputekniikkaan. Näihin kuuluu myös kolme turvakerrosta, jotka voidaan sulkea muilta vierailta. Useissa huoneissa tulee olemaan upeat panoraamanäköalat Osloon sekä oma parveke tai terassi, jossa siitä voidaan nauttia. Hemmottele itseäsi tavallisesta poikkeavalla ylellisyydellä meidän ainutlaatuisissa ja eleganteissa sviiteissämme, jotka ovat kooltaan 46-50 neliömetriä. Meillä tulee olemaan myös huoneita, jotka sopivat pyörätuolinkäyttäjille, kuulovammaisille ja näkövammaisille. Ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja vammaisille sopivista huoneista ja tiloista.

Kuntoilu, rentoutuminen, ravintola ja baari

Ennen päivän kokousta voit latautua nauttimalla dubbel-americanon tai chai latten katutasolla sijaitsevassa kahvilassa, ja päättää päivän drinkillä 13. kerroksessa. Mene hissillä ravintolaan ja baariin, joissa tarjoillaan hyvän ruoan ja hyvien juomien lisäksi upea näköala Oopperaan, Bjørvikalle ja Oslonvuonolle. Aurinkoisina päivinä voidaan ikkunat avata lattiasta kattoon, jolloin saadaan katon alla oleva ulkoravintola, jossa leijut Oslon yllä kohotettuna ylös kaupungin energisestä rytmistä. Tähtikokki Samuelsson on ravintolakonseptin takana, jossa on jännittäviä makuja, kestäviä ja paikallisia raaka-aineita, jotka antavat sinulle maun Oslosta. Vieraile hotellin hyvin varustetulla kuntosalilla pohjakerroksessa. Ota osaa ryhmätunteihin henkilökohtaisen kouluttajan kanssa tai tee oma henkilökohtainen treeniohjelmasi markkinoiden uusimmilla kunto- ja voimalaitteilla. Tämän jälkeen voit antaa pulssisi laskea saunassa ja uima-altaassa rentoutumisalueella.

Vehreä hotelli kaupungin keskustassa

Kuolleella planeetalla ei ole toimintaa ja Clarion Hotel The Hub tulee olemaan kestävyyden ja ympäristön säästämisen kannattaja. Clarion Hotel The Hub tulee olemaan ympäristöystävällinen ja inspiroiva toimintaympäristö sekä Oslon asukkaille että turisteille ja kokouksen osanottajille. Hotelli tulee tarjoamaan vieraille ja henkilökunnalle hyvän sisäympäristön monilla ympäristöeduilla ja hotellilla tulee olemaan korkea kansainvälinen ympäristöstandardi. Kuten kaikki hotellit Nordic Choice Hotels –ketjussa, tulee Clarion The Hub sertifioiduksi ympäristöstandardin ISO-14001 mukaan. Lue kuinka työskentelemme kohti ympäristösertifiointia Breeam Very Good.

200 neliömetrin puutarha katolla

Clarion Hotel The Hub -hotellin katolta tulet löytämään suuren kattopuutarhan, joka tuottaa vieraillemme erilaisia herkullisia ja vehreitä (maku)elämyksiä. GrowHubin avulla testaamme täysin uutta tapaa tuottaa ruokaa keskellä kaupunkia – tavalla, joka on sekä kestävä että taloudellisesti kannattava. Täällä Clarion Hotel The Hubin vieraat ja oslolaiset pääsevät nauttimaan Norjan pääkaupungin terveellisistä, aidoista ja herkullisista mauista.

Arkkitehtuuri, sisustus ja muotoilu

Hotellissamme vieraamme kokevat “love affairin” varhaisten klassikoiden, tasapainoisen muotoilun ja tulevaisuuden uraauurtavien design-ideoiden välillä. Lund+Slaatto Arkitekter ovat arkkitehdit, jotka ovat hotellin muotoilun takana. Anemone Wille Våge on ravintoloiden ja yleisten tilojen sisustussuunnittelija. Björkén Architects suunnittelevat hotelli- ja kokoushuoneet hotellissa Clarion Hotel The Hub, missä he keskittyvät luomaan huoneita, jotka säteilevät lämpöä, läheisyyttä, eleganssia ja elämää.

Yhteystiedot

  • Biskop Gunnerusgt. 3 0106 Oslo , Norja
Google Mapsin kautta

Tietoja hotellista

Arkkitehti

Lund+Slaatto Arkitekter

Hotellihuoneiden määrä

810

Tilat

Kaksi baaria, ravintola, kattopuutarha, kirjasto, uima-allas, kuntosali ja rentoutumisosasto

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.561.357.000 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.