Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Oslo, Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, aivan Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Tarjoamme 810 modernia hotellihuonetta, 22 eri kokoista kokoustilaa, kattopuutarhan sekä 3 ainutlaatuista baari- ja ravintolakonseptia.

Clarion Hotel® The Hub 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Tervetuloa Clarion Hotel The Hub! Onko sinulla hotellissamme vierailuun liittyviä kysymyksiä? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.
Pysäköinti

Sisäpysäköinti tulee olemaan mahdollista hotellin kellarissa.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Expo on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Your phone is your hero!

Niin, se on totta - voit tehdä lähes kaiken puhelimellasi hotellissamme asuessasi. Voit kirjautua sisään, avata hotellinoven, maksaa yöpymisesi, kirjautua ulos ja voit myös varata seuraavan vierailun luonamme - kaikki tämä matkapuhelimen avulla! Parasta kaikessa on se, että voit chattailla suoraan vastaanoton kanssa! Tämä on ihanteellista, mikäli sinulla on kysyttävää silloin, kun olet huoneessasi. Sinun tarvitsee vain ladata Nordic Choice Hotels -sovellus, joka on maksuton. Maagista!

Matkatavaroiden säilytys

Saavutko aikaisin tai lähdetkö hotellista myöhään? Tarjoamme matkatavaroiden säilytyksen ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Onko Wi-Fi maksuton?

Meillä sinulla on aina pääsy maksuttomaan Wi-Fi-yhteyteen hotellissa, riippumatta siitä, missä olet. Siis surffailemaan!

Onko teillä huonepalvelu?

Kun olet vieraanamme, voit syödä hyvin aamiaisella, lounaalla, päivällisellä ja iltaisin huoneessasi. Tarjoamme huonepalvelun kaikille vieraillemme palvelumaksua vastaan.

Korota vierailusi tasoa

Juhlitko jotain erityistä tai haluatko vain hemmotella itseäsi vierailulla, jossa on hieman ylimääräistä luksusta? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua tasonkorotusvaihtoehtojen kanssa.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.562.364.000 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.