Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Kunnostuksen alla oleva hotelli avaa ovensa maaliskuussa 2019 – 810 modernin hotellihuoneen, 24 kokoustilan ja kahden uniikin ravintolan ja baarin kera.

Clarion Hotel® The Hub

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Standard-huoneemme ovat kooltaan 19-22 neliömetriä ja niissä on joko 160 cm leveä vuode tai kaksi erillistä vuodetta, jotka molemmat ovat 105 cm leveät. Kaikissa Standard-huoneissa on viimeisintä high-tech tekniikan alueelta sekä innovatiivisia ratkaisuja - koskien koko hotellia. Tilavassa kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Joissakin huoneissa on myös kirjoituspöytä. Sijainnillaan Oslon keskustassa hotellilla on joistakin huoneista fantastinen näköala kaupungin yli. Standard-huoneisiimme ei ole mahdollista saada lisävuodetta.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Standard-huoneemme ovat kooltaan 19-22 neliömetriä ja niissä on joko 160 cm leveä vuode tai kaksi erillistä vuodetta, jotka molemmat ovat 105 cm leveät. Kaikissa Standard-huoneissa on viimeisintä high-tech tekniikan alueelta sekä innovatiivisia ratkaisuja - koskien koko hotellia. Tilavassa kylpyhuoneessa on joko suihku tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Joissakin huoneissa on myös kirjoituspöytä. Sijainnillaan Oslon keskustassa hotellilla on joistakin huoneistaan fantastinen näköala kaupungin yli. Standard-huoneisiimme ei ole mahdollista saada lisävuodetta.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen huoneemme ovat kooltaan 24-29 neliömetriä ja niissä on reilusti tilaa sekä fiksuja ratkaisuja. Täällä on joko 160 cm leveä parivuode tai kaksi erillistä 105 cm leveää vuodetta. Joissakin huoneissa on kirjoituspöytä ja tuoli, kun taas toisissa on nojatuoli. Kylpyhuone on tilava ja sieltä löytyy joko suihku tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Kahden hengen Superior-huoneisiimme ei ole mahdollista saada lisävuodetta.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Suuret kahden hengen Deluxe-huoneemme ovat kooltaan noin 30-40 neliömetriä ja niissä on 160 cm leveä parivuode suurilla tyynyillä lisämukavuuden saavuttamiseksi. Joissakin huoneissa on lisäksi parveke tai terassi. Huoneissa on uusinta high-tech tekniikkaa äly-TV:ssä sekä mahdollisuus striimata. Niistä löytyy myös kätevät työskentelyalueet kirjoituspöytineen ja tuoleineen. Tietyissä huoneissa on lisäksi istumaryhmä. Joissakin kahden hengen Deluxe-huoneissamme on kylpyhuone, josta löytyy sekä suihku että kylpyamme. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, aamutakit ja tohvelit. Kahden hengen Deluxe-huoneisiimme on mahdollisuus saada lisävuode.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Sviitti on ihanteellinen valinta, kun haluat paljon tilaa, erillisen makuuhuoneen ja erityisen ylellisen kokemuksen. Näe Oopperatalo, kaunis Oslofjordenin vuono tai paraatikatu Karl Johan omalta terassiltasi tai suurista ikkunoista. Sviittimme ovat kooltaan noin 46-50 neliömetriä ja ne on elegantisti sisustettuja ainutlaatuisella designilla. Täällä on 180 cm leveä parivuode ja kylpyhuoneessa on niin suihku kuin kylpyammekin sekä hiustenkuivaaja, tossut ja aamutakit.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Perhehuone
 • Perhehuone
 • Perhehuone
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.