Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja Avataan 1 maaliskuu 2019

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Kunnostuksen alla oleva hotelli avaa ovensa maaliskuussa 2019 – 810 modernin hotellihuoneen, 24 kokoustilan ja kahden uniikin ravintolan ja baarin kera.

Clarion Hotel® The Hub

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Vaikka kahden hengen Moderate-huoneemme ovat hotellimme pienimpiä, niiden pinta-ala on vähintään 14-16 neliömetriä, jotka on käytetty tehokkaasti, joten huoneet tuntuvat ilmavilta ja tilavilta. Kahden hengen Moderate-huoneet sopivat 1-2 henkilölle. Kaikki huoneemme on varustettu kahvinkeittimellä, minibaarilla, hiustenkuivaimella ja 140 cm leveällä vuoteella, jossa on ylellinen höyhentyyny ja -peite. Huoneisiin kuuluu myös 55” SmartTV mediastriimausmahdollisuudella, silitysrauta ja -lauta sekä ilmainen langaton internet-yhteys. Kylpyhuone on tilava ja siellä on suihku sekä Rituals-vartalonhoitotuotteita.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Kahvia ja teetä huoneessa
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 19-22 neliömetriä ja ne on varustettu 160 cm leveällä parivuoteella tai kahdella erillisellä 105 cm leveällä vuoteella. Kypyhuone on tilava ja miellyttävä ja sieltä löytyy Ritual-vartalonhoitotuotteita, suihku tai kylpyamme ja hiustenkuivain. Joissakin huoneistamme on työskentelytila, joka käsittää kirjoituspöydän ja tuolin. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu kahvinkeitin, kassakaappi, minibaari, hiustenkuivain, ylelliset untuvatyynyt ja -peitteet, 55” SmartTV mediastriimausmahdollisuudella, silitysrauta ja -lauta sekä ilmainen internet-yhteys.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Kahvia ja teetä huoneessa
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huoneemme ovat ihanan tilavia 24-29 neliömetrin koollaan. Huoneissa on 160 cm leveä parivuode, jossa on untuvatyynyt- ja peitteet. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tarjoavat runsaasti päivänvaloa huoneeseen. Kylpyhuone on tilava ja siellä on joko suihku tai kylpyamme sekä hiustenkuivain ja Rituals-vartalonhoitotuotteita. Joissakin Superior-huoneissamme on työskentelyalue, joka käsittää kirjoituspöydän ja -tuolin; jokaisessa Superior-huoneessamme on nojatuoli. Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu kahvinkeitin, minibaari, hiustenkuivain, ylelliset untuvatyynyt ja -peitteet, 55” SmartTV mediastriimausmahdollisuudella, silitysrauta ja -lauta sekä ilmainen internet-yhteys.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Kirjoituspöytä
 • Kahvia ja teetä huoneessa
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Suuret kahden hengen Deluxe-huoneemme ovat kooltaan noin 30-40 neliömetriä ja niissä on 160 cm leveä parivuode suurilla tyynyillä lisämukavuuden saavuttamiseksi. Joissakin huoneissa on lisäksi parveke tai terassi. Huoneissa on uusinta high-tech tekniikkaa äly-TV:ssä sekä mahdollisuus striimata. Niistä löytyy myös kätevät työskentelyalueet kirjoituspöytineen ja tuoleineen. Tietyissä huoneissa on lisäksi istumaryhmä. Joissakin kahden hengen Deluxe-huoneissamme on kylpyhuone, josta löytyy sekä suihku että kylpyamme. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, aamutakit ja tohvelit. Kahden hengen Deluxe-huoneisiimme on mahdollisuus saada lisävuode.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Kahvia ja teetä huoneessa
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Sviittimme ovat kooltaan 46-50 neliömetriä. Sviitti on ihanteellinen valinta, kun haluat paljon tilaa, erillisen makuuhuoneen ja ylellisen hotellikokemuksen. Sviittimme on sisustettu elegantisti ainutlaatuisin sisustusratkaisuin ja niissä on 160 cm leveä parivuode, jossa on ylellinen untuvapeite ja tuplasti tyynyjä. Sviittien varustukseen kuuluu myös kahvinkeitin, minibaari, 55” SmartTV mediastriimausmahdollisuudella sekä silitysrauta ja -lauta. Sviiteistämme on näkymä Oopperatalolle ja Oslofjordenin vuonolle tai Karl Johans gatelle ja linnaan. Näet ne omalta yksityiseltä parvekkeeltasi tai lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista, jotka antavat ihanasti päivänvaloa koko huoneeseen. Kylpyhuoneessa on sekä kylpyamme että suihku, hiustenkuivain, Rituals-vartalonhoitotuotteita, tohvelit ja aamutakki. Huoneeseen tarjoiltu aamiainen kuuluu myös huonehintaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Kahvia ja teetä huoneessa
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.