Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Høje Taastrup Taastrup ,  Tanska

Quality Hotel™ Høje Taastrup

Taastrup,  Tanska

Quality Hotel Høje Taastrup on monipuolinen hotelli lähellä Kööpenhaminaa ja Tanskan parhaimpia golfkenttiä. Hotellimme 7 kokoustilaa, viihtyisä ravintola sekä keskeinen sijainti luovat upeat puitteet niin kokouksiin, tapahtumiin kuin lomaankin.

Quality Hotel™ Høje Taastrup 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Me Quality Hotel™ Høje Taastrupissa olemme ylpeitä runsaasta ja herkullisesta aamiaisbuffetistamme, joka sisältää muun muassa uunituoretta leipää, runsaan valikoiman leikkeleitä, tuoreita hedelmiä, erilaisia viilejä ja jogurtteja, sekä myös useita ekologisia vaihtoehtoja aamiaislautasellesi. Kesäaikaan voit nauttia aamiaista tai kupillisen kahvia hotellimme kauniilla sisäpihalla.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.00 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30 

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Pysäköinti

Tarjoamme vieraillemme pysäköintimahdollisuuden hotellin yhteydessä olevalla pysäköintipaikalla, jossa on 90 pysäköintipaikkaa, hintaan 50 DKK/vuorokausi. Pysäköintiä ei voi varata ennakkoon. Pysäköintipaikalla ei ole valvontaa.

Kuntosali

Quality Hotel Høje Taastrupin hyvin varustellulla kuntosalilla sinulla on mahdollisuus pitää kuntoasi yllä myös matkalla ollessasi. Kuntosalilla on kaksi juoksumattoa, kuntopyörä sekä crosstrainer.

Aukioloajat

Joka päivä: 06.00 - 23.00

Wi-Fi

Jokaisessa hotellihuoneessamme sekä yhteisissä tiloissamme on maksuton, langaton internet-yhteys, joka on vieraidemme käytettävissä. Ole hyvä ja ota yhteyttä vastaanottoon, jos tarvitset apua verkkoon yhdistämisessä.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.396.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.