Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn Haninge Haninge ,  Ruotsi

  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn Haninge

Haninge,  Ruotsi

Hiljaittain kunnostettu Quality Hotel Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 119 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Winn Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Uusi Quality Hotel Winn, Haninge on nyt täysin remontoitu ja hotelli avasi ovensa juhlamenojen saattelemana 16. helmikuuta 2017. Lämpimästi tervetuloa Ruotsin esteettömimpään hotelliin ja Haningen omaan olohuoneeseen!

Sijainti

Löydät meidät 20 minuutin lähijunamatkan päästä Tukholman keskusrautatieasemalta (Stockholm C), 10 minuutin päästä Stockholmsmässan-alueelta ja 1 minuutin kävelymatkan päästä Handenin lähijuna-asemalta – yhden Tukholman nopeimmin kasvavan alueen sydämestä.

Esteettömyys

Emme ylpeile turhaan, kun sanomme, että olemme Ruotsin esteettömin hotelli. Hotellimme on täysin kunnostettu, meillä on 119 täysin uutta hotellihuonetta, joista 12 on täysin esteettömiä – kuitenkin tyylikkäällä tavalla. 11 muusta huoneesta olemme poistaneet kynnykset ja suihkun seinät, jotta huoneissa olisi helpompi liikkua esimerkiksi rollaattorilla. Olemme myös rakentaneet hotellihuoneita näkö- ja kuulorajoitteisille vieraillemme. Yleiset tilamme rakennamme erilaisin korkeuksin, muun muassa vastaanoton ja baarin. Meillä vierailun tulisi olla mahdollisimman helppoa. Esteettömistä huoneistamme voit lukea lisää täältä.

Kokous

Hotellin hiljattain remontoitu kokousosasto tarjoaa 15 upeaa, valoisaa kokoustilaa, joista kaikista löytyy uusimmat tekniset ratkaisut ja jotka kaikki ovat muunneltavissa tarpeidesi mukaan. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on tukenasi ja apunasi konferenssien ja kokousten järjestämisessä – alusta loppuun.

Brasserie X ja Bar X

Suosittu Brasserie X -ravintolakonsepti on muuttanut hotelliin ja luo elävän miljöön niin päivällä kuin illan myöhäisinä tunteinakin. Täällä tarjoillaan hyvin valmistettuja, tunnettuja ja klassisia ranskalaisen keittiön ruoka-annoksia, jotka makunsa ja tyylinsä puolesta kohtaavat skandinaaviset ruokaperinteemme – niin lounaalla kuin päivälliselläkin. Bar X sopii täydellisesti illan aloitukseen, after-workiin, keskiviikon olutiltaan, pikkusuolaiseen myöhään illalla sekä yhdessä kokoontumiseen maukkaan päivällisen jälkeen. Täällä tullaan järjestämään myös live-esityksiä ja muita erilaisia tapahtumia.

Cash free

Quality Hotel Winn, Haninge on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Haningen oma olohuone

Tervetuloa Haningen omaan olohuoneeseen! Löydät meidät Haningen keskustasta; eläväinen kohtaamispaikka, jossa voit istua ja työskennellä aulassa, pitää epävirallisia kokouksia community table -pöytämme ääressä, tavata ystäviäsi after-work-hengessä, haukata pientä purtavaa tai vain nauttia maukkaasta kupista kahvia. Näe meidät omana olohuoneenasi ja luonnollisena kohtaamispaikkana – viikon kaikkina päivinä.

Ympäristö

Kun asut luonamme, sinulla on mahdollisuus kokea sekä kaupungin syke että ihanan luonnon rauhallisuus – meiltä on kävelymatka niin Haninge Centrum -ostoskeskukseen kuin Rudanin ulkoilualueellekin. Hotellimme on myös täydellinen majoitusvaihtoehto sinulle, joka viihdyt saaristossa, suosittuja tutkimuskohteita saaristoretkelle ovat muun muassa Utö ja Dalarö.

Treenaa ja ulkoile ympäri vuoden

Ulkoilualue Rudan sijaitsee aivan nurkan takana. Sieltä löydät useita erilaisia juoksureittejä ja 2,5 kilometrin pituisen, valaistun polun. Talvisin alueelta löytyy upeita hiihtolatuja, ja lumettoman talven sattuessa kohdalle hiihtoreitti tehdään tuomalla tai tykittämällä lunta alueelle. Kesäisin hiekkaranta, laiturit, frisbeegolf ja kalastusmahdollisuudet houkuttelevat kävijöitä. Kalastuskortteja voi ostaa vastaanotostamme. Tarjolla on myös suuria, hienoja viheralueita, joissa voi pelata polttopalloa, petankkia, rantalentopalloa tai vaikkapa grillata. Jos haluat mieluummin treenata sisätiloissa, löytyy samasta rakennuksesta kuntosali, joka on käytettävissäsi alennettuun hintaan. Meiltä löytyy myös sauna, jonka voi varata vastaanotosta.

Yhteystiedot

  • Rudsjöterrassen 3 13640 Haninge , Ruotsi
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Lähijuna kohti Västerhaningea tai Nynäshamnia, jää pois pysäkillä: Handen.

Bussi

Bussi Handen-terminaaliin.

Arlandan lentokentältä

Yhdysbussi tai Arlanda Express (juna) Tukholman päärautatieasemalle (Stockholm Central), josta vaihdat bussiin, lähijunaan tai taksiin.

Taksi

Suosittelemme Taxi Stockholm tai Taxi 020.

Tietoa hotellista Quality Hotel Winn Haninge

Hotellihuoneiden määrä

119 kpl - 260 vuodetta

Kokoustilojen määrä

15 kpl – tilaa yli 680 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Arlandan lentokenttä: 62,3 km, noin 1 tunti autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Paikallisjuna-asema Handen: 200 m
Tukholman päärautatieasema: 21,2 km, noin 20 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.376.003 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.