Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Me Haningen Quality Hotel Winn -hotellissa emme keskity pelkästään kokouksiin. Pidämme myös maukkaita ruokia ja hyviä juomia korkeassa arvossa.

Aamiainen

Aloita päiväsi herkullisella aamiaisella. Aamiaisbuffettimme sisältää myös hyvän valikoiman ekologisesti tuotettuja tuotteita.

Brasserie X

Brasserie X ei ole vain ravintola, vaan paljon enemmän. Brasserie X toimii haningelaisten omana olohuoneena: paikkana rennoille, spontaaneille ja luonteville tapaamisille. Saavu paikalle kollegoiden, ystävien tai perheen kanssa ja tunnet saapuneesi kotiin, viikon kaikkina päivinä. Nauti klassisista, hyvin valmistetuista ruokalajeista, jotka laitetaan "ranskalaisskandinaavisessa" keittiössämme. Viimeinen tilaus otetaan vastaan puoli tuntia ennen keittiön sulkeutumista. Lue lisää Brasserie X -ravintolasta täältä.

Bar X

Tilava, eläväinen aulamme toimii kohtaamispaikkana niin hotellin vieraille, paikallisille kuin muillekin vieraille. Täällä voit istahtaa alas johonkin baarimme tuoleista ja nauttia niin lämpimistä kuin kylmistäkin juomista sekä baarin ruokamenun tarjoamista rakastetuimmista klassikoista.

Varaa pöytä

Lisätietoja ja varaukset, ystävällisesti ota yhteyttä puhelimitse +46 8 74 57 530 tai sähköpostitse info.haninge@brasseriex.com.

Aamiainen

Maanantai-Sunnuntai:  07.00 - 10.00

Brasserie X

Maanantai-Lauantai: 17.00-21.00
Sunnuntai: -

Bar X

Maanantai-Lauantai: 17.00 - 21.00
Sunnuntai: -

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.