Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Haninge, Ruotsi
  • Kahden hengen Superior-huone parivuoteella, sohvalla, keltaisella seinällä ja istuinryhmällä, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa
  • Kahden hengen Standard-huone parivuoteella, tyynyillä ja peitolla, Quality Hotel Winn Haninge -hotellissa

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Ruotsi

Quality Hotel™ Winn, Haninge on Ruotsin esteettömin hotelli. Hotelli sijaitsee 20 minuuttia Tukholmasta etelään ja tarjoaa 126 täysin kunnostettua huonetta sekä lisäksi 15 uutta kokoustilaa.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa hotelliin Quality Hotel Winn, Haningeen! Tänne olemme koonneet vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua. Jos et löydä hakemaasi tietoa tai mieltäsi askarruttaa jokin asia vierailuusi liittyen, olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä milloin tahansa.

Pysäköinti

Tarjoamme hallipysäköintimahdollisuuden hintaan 195 SEK/vuorokausi. Pysäköinti hotellin ulkopuolella sijaitseville pysäköintipaikoille on myös mahdollista, tilan niin salliessa. Pysäköintilipuke maksetaan pysäköintiautomaattiin. Pysäköintipaikkoja on tarjolla myös busseille. Pysäköintipaikkoja ei voi varata.

Matkatavarasäilytys

Quality Hotel Winn, Haningen asiakkaana voit jättää laukkusi matkatavarasäilytykseen ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen.

Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus maksuttoman langattoman internet-yhteyden käyttöön. 

Erikoisruokavaliot ja allergiat

Ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen hotelliin saapumista, mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita, niin teemme parhaamme voidaksemme tarjota sinulle sopivia vaihtoehtoja vierailusi aikana.

Lemmikkiystävällinen

Quality Hotel Winn, Haninge toivottaa myös koirat tervetulleeksi. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 250 SEK/vierailu.

Kuntosali

Quality Hotel Winn, Haninge tekee yhteistyötä Nordic Wellnessin kanssa. Kuntosali sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoaa monipuoliset treenimahdollisuudet sekä mahdollisuuden naprapaatti- ja hierontapalveluihin. Lisätiedot ja hinnat ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Winn, Haninge on käteisetön hotelli. Kokonaisuudessaan käteisettömyys tarkoittaa turvallisempaa työympäristöä työntekijöillemme ja sitä, että henkilökuntamme voi yhä enenevässä määrin keskittyä palvelemaan hotellin vieraita. Vieraillemme tämä tarkoittaa lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta sekä nopeampaa ja varmempaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15.00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 11.00
Uloskirjautuminen viikonloppuisin viimeistään klo 11.00

Aamiainen

Maanantai-Sunnuntai:  07.00 - 10.00

Brasserie X

Maanantai-Lauantai: 17.00-21.00
Sunnuntai: -

Bar X

Maanantai-Lauantai: 17.00 - 21.00
Sunnuntai: -

Relax

Maanantai: 08.00 - 22.00
Tiistai: 08.00 - 22.00
Keskiviikko: 08.00 - 22.00
Torstai: 08.00 - 22.00
Perjantai: 08.00 - 22.00
Lauantai: 08.00 - 22.00
Sunnuntai: 08.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.