Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Norefjell Ski & Spa -hotellin pääovien läheisyydestä löydät huikeat 16 metriä korkean, hotellin kaikki kerrokset kattavan, kiipeilyseinän.

Otatko haasteen vastaan?

Viikonloppuisin voit kokeilla seinäkiipeilyä henkilökuntamme ohjauksessa. Aulasta käsin voi seurata kiipeilijöitä, ja jos sinulla on kiipeilykortti, voit harrastaa seinäkiipeilyä itsenäisesti hotellissamme seitsemän päivää viikossa. Järjestämme myös erilaisia seinäkiipeilyaktiviteetteja ja lapsille on tarjolla oma kiipeilyseinä leikkihuoneessa.

Kiipeilylippu

Hotellimme vastaanotosta voit ostaa lippuja seinäkiipeilyyn, sekä varata kiipeilyajan. Lipun hinta sisältää kiipeilyajan, varusteet ja ohjaajan. Lipussa oleva kiipeilyaika on puoli tuntia ja seinäkiipeily tapahtuu toisen kiipeilijän kanssa samanaikaisesti. Maksimissaan 15 hengen ryhmät voivat vuokrata kiipeilyajan, varusteet sekä ohjaajaan kahdeksi tunniksi.

Ota meihin yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos pohdit jotain tai haluat saada lisätietoja tietystä asiasta. Tavoitat meidät puhelimitse numerolla +47 32 14 82 00 tai sähköpostitse osoitteella booking@norefjellskiogspa.no.

Hinnat

Bestill time i resepsjonen

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.