Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2020! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme vain 1,5 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Norefjell Ski & Spa on viihtyisä hiihto- ja spahotelli ainutlaatuisessa tunturimaisemassa, noin 1,5 tunnin automatkan päässä Oslosta ja Gardermoenin lentokentältä. Täällä sinua odottavat upeat harrastusmahdollisuudet sekä tyylikäs kylpyläosasto, joka kutsuu rentoutumaan uniikissa miljöössä.

Kokous

Kokousosastollamme on 14 kokoushuonetta, joista suurimpaan mahtuu jopa 400 henkilöä. Teemme yhteistyötä vuoden 2014 lopussa valmistuneen Bøseter Kongresshallin kanssa, jossa on mahdollisuus järjestää tapahtumia jopa 700 henkilölle.

Cash free

Norefjell Ski & Spa on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Spa ja wellness

Spa-osastomme tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Meillä voit nauttia monista erilaisista, puhtaan pohjoisen luonnon inspiroimista Spa-hoidoista. Kylpyläosastollamme voit rentoutua muun muassa jääsuihkussa, porealtaassa ja erityyppisissä saunoissa, sekä hemmotella itseäsi ylellisellä jalkakylvyllä. Spa-osastollamme on myös ulkoilma-spa lämpimine porealtaineen – suo itsellesi ylellinen hetki hyvän juoman parissa, henkeäsalpaavassa tunturimaisemassa.

Aktiviteetteja jokaiseen makuun

Norefjell tarjoaa runsain mitoin erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Talviset aktiviteetit odottavat sinua heti hotellin ulko-ovien takana – kirjaimellisesti. Hiihtämään ja laskettelemaan pääset mukavasti heti hotellin ovista ulos astuttuasi, ja laskettelu- ja hiihtopäivän jälkeen saavut takaisin hotelli yhtä sujuvasti. Raikkaan ulkoilupäivän jälkeen onkin sitten mukava istahtaa höyryävälle kupilliselle kaakaota tai nauttia herkullisesta illallisesta viihtyisässä tunnelmassa. Hotellimme pääsisäänkäynnin läheisyydessä on 16 metriä korkea kiipeilyseinä, jossa voit karistaa korkeanpaikankammosi, tai hioa kiipeilytaitojasi. Talviaikaan voit lisäksi harrastaa luistelua. Hotellissamme on myös kuntosali.

Ravintola 815

Hotellimme ravintolan keittiön lahjakkaat kokit loihtivat sinulle kulinaristisia elämyksiä, jotka syntyvät Pohjolan puhtaista mauista ja terveellisistä, tuoreista raaka-aineista. Nauti herkullisesta illallisesta henkeäsalpaavassa näköalassa – yli Norefjellin tunturimaiseman.

Baari

Aulabaarimme on täydellinen kohtaamispaikka ennen illallista, tai kun haluat nauttia iltapäivän auringosta terassilla.

Luonto ja eläinmaailma

Hotellin visuaalinen ilme on uniikki sekoitus ympärillä olevaa tunturimaisemaa. Hotellimme miljöö peilaa Norefjellin luontoa ja sen eläimiä, mikä näkyy hotellissamme kaikkialla. Kaikki yksityiskohdat ovat huolella suunniteltuja, hotellissamme on myös vahvasti esillä niin kutsuttu Mariusgenseren-kuvio, jota perinteisesti esiintyy norjalaisissa villapaidoissa.

Kunniamainintoja

Norefjell Ski & Spa on saanut useita kunniamainintoja. Hotellimme on muun muassa valittu World Travel Awardsin toimesta "Norway`s Leading Spa-Resort" -hotelliksi vuosina 2010, 2011, 2015, 2016 ja 2017 sekä "Norway`s Leading Resort" -hotelliksi vuonna 2015, 2016, 2017 ja 2018. Hotellimme on palkittu myös "Merket for god design" -designpalkinnolla vuonna 2010. Lisäksi hotellimme on saanut World Ski Awardsin kunniamaininnan "Norway's Best Ski Hotel 2014".

Yhteystiedot

  • Bøseter 3543 Norefjell , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

Nettbuss-kuljetuspalveu pysäkille Noresund (10 minuuttia taksilla hotellilta) tai suoraan pysäkille Norefjell (ainoastaan viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan).

Taksi Noresundista

Suosittelemme yrityksiä Krødsherad Taxi, puhelin +47 93 45 52 52
ja Taxi Noresund, puhelin
+47 90 10 18 51 (kiinteä hinta 400 NOK) 

Tietoja hotellista Norefjell Ski & Spa

Hotellihuoneiden määrä

244 kpl (121 kahden hengen huonetta ja 123 sviittiä)

Hotellin ympäristössä olevien asuntojen määrä

161 kpl

Vuoteiden määrä

1900 kpl

Etäisyys lentokentältä

Oslo Lufthavn Gardermoen/Oslon Gardermoenin lentokenttä, 120 km,
noin 2 tuntia autolla. 

Etäisyys Oslosta

110 km, noin 1, 5 tuntia autolla. 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.