Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Norefjell Ski & Spa Norefjell ,  Norja

Norefjell Ski & Spa

Norefjell,  Norja

World Travel Awards on myöntänyt meille tunnustuksen Norway`s Leading Resport vuonna 2022! Norefjell Ski & Spa on myös useasti nimetty Norjan parhaaksi kylpyläkohteeksi. Täällä on tarjolla Ski-in/Ski-out, ja me olemme alle 2 tunnin päässä Oslosta.

Norefjell Ski & Spa 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Talvi ja kevät

Norefjell on talvilajien harrastajien Eldorado – ainutlaatuisessa tunturimaisemassa, vain 1,5 tunnin automatkan päässä Oslosta.

Kesä ja syksy

Sido vaelluskenkien nauhat kiinni ja lähde tutkimusmatkalle tunturiin, tai pujahda uima-asuun ja polski ja pulikoi mielin määrin.

Spa ja wellness

Ylellistä omaa aikaa, kollegoiden seurassa, ystävien kesken, perheen kanssa tai oman rakkaan kainalossa – Velvære SPA-elämys on ehdottomasti kokemisen arvoinen.

Ruoka ja juoma

Tiedämme hyvin, että pitkät päivät rinteessä tai tunturissa vaativat riittävän määrän energiaa – toisin sanoen paljon hyvää ruokaa! Tervetuloa nauttimaan ruokailuelämyksistä luonnonkauniissa ympäristössä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.