Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellit Norefjell

Tervetuloa Norefjelliin ja palkittuun hotelliin Norefjell Ski & Spa. Täällä voit yhdistellä huveja, ja joko pujotella alas tunturin rinnettä tai nauttia ihanista hetkistä kylpyläosastollamme.

Rikas luontokokemus

Vierailu Norefjellissä merkitsee todellakin rikasta luontokokemusta. Itse asiassa se on yksi maan parhaista hiihtokeskuksista ja siellä on yksi Pohjois-Euroopan korkeimmista kallionseinämistä. Norefjell on ihanteellinen kohde sekä niille, jotka hakevat adrenaliinia että niille, jotka hakevat rauhallisuutta. Näköalat rinteistä ovat lyömättömät ja kylmä ilma on uskomattoman piristävää. Norefjell Ski & Spa -hotellin kautta voit saada suosituksia ja apua erilaisiin jännittäviin aktiviteetteihin, jotka sopivat joka makuun. Jos vastoin oletusta sattuisit kyllästymään puuterilumessa rinnettä alas kiitämiseen, voit saada vaihtelua vaelluksesta, kelkkailusta tai miksei vaikka uinnista?

Kylpylä ja wellness

Rinteessä vietetyn koko päivän jälkeen ei ole olemassa mitään parempaa kuin se, että saa rentoutua! Norefjell Ski & Spa tarjoaa laajan kylpyläkokemuksen. Kylpyläosastolla voit nauttia monista ihanista hoidoista, jotka on inspiroitu puhtaasta pohjoismaisesta luonnosta. Hoitojen lisäksi voit nauttia rentouttavasta hetkestä jääsuihkussa, saunassa, porealtaassa tai jalkakylvyssä. Parantaaksesi kokemusta voit mennä ulkokylpylään, jossa on lämpimiä ulkoporealtaita, joihin voit istahtaa. Ota mukaasi hyvä drinkki ja nauti kauniista tunturinäköalasta! Norefjell Ski & Spa on voittanut World Travel Awardsin palkinnon parhaasta kylpylästä kokonaista neljä kertaa.

Kongressit, kokoukset ja tilat Norefjellissä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Norefjellissä? Löydät tarjontamme tästä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Kongsberg
Drammen

 

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Norefjell

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.