Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Globe Tukholma ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Globe

Tukholma,  Ruotsi

Tervetuloa Quality Hotel Globeen, Avicii Arenan ja Tele2 Arenan naapuriin. Tarjoamme yhtenä Tukholman suurimmista hotelleista täydellisen sijainnin niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen, sekä sinulle, joka haluat kokea pääkaupungin sykkeen.

Quality Hotel™ Globe 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Standard-huoneemme ovat kooltaan 16–22 neliömetriä, ja niissä on 2x90 cm yhden hengen vuodetta tai 160 cm leveä parivuode. Huoneissa on TV, työskentelyalue ja säilytystilaa, ja niissä on silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuoneet on täysin kaakeloitu ja sisältävät suihkun tai kylpyammeen ja hiustenkuivaajan.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Superior-huoneemme ovat kooltaan 25 neliömetriä ja niissä on 160 cm leveä parivuode. Huoneissa on TV, työskentelyalue ja säilytystilaa, ja niissä on silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuoneet on täysin kaakeloitu ja sisältävät suihkun ja hiustenkuivaajan. Kahvia ja teetä on saatavilla huoneessa. Joissakin Superior-huoneissa on myös oma sauna. Tällaisen huoneen voi varata 295 SEK:n lisämaksusta per yö. Ota yhteyttä sähköpostitse/puhelimitse, jolloin voimme tarkastaa tällaisen huoneen saatavuuden.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Superior-huoneemme, joissa on 2x90 cm yhden hengen vuodetta, ovat kooltaan 23-32 neliömetriä. Huoneissa on 140 cm: n vuodesohva, joka sopii 1-2 hengelle. Huoneissa on tv, työskentelyalue ja säilytystilaa, ja niissä on silitysrauta ja-lauta. Kahvia ja teetä on saatavilla huoneessa. Kylpyhuoneet on täysin kaakeloitu suihkulla ja hiustenkuivaajalla. Varaa Deluxe-lisämaksu 295 Ruotsin kruunun lisämaksusta per yö, ja saat huoneen, josta on panoraamanäkymät Tele2-areenalle, kahvin kapselikone ja täytetyn minibaarin. Ota yhteyttä sähköpostitse/puhelimitse nähdäksesi saatavuus.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Vuodesohva kahdelle
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 6 henkilöä

Lue lisää
Perhehuoneemme ovat kooltaan 32–40 neliömetriä ja niissä on runsaasti tilaa 3–4 hengelle. Kaikissa huoneissa on 2x90 cm leveät yhden hengen vuoteet ja 140 cm leveä vuodesohva. Jos varaat huoneen 5–6 hengelle, perhehuoneissa on yhden hengen vuoteiden ja vuodesohvan lisäksi myös kerrossänky. Huoneissa on TV, työskentelyalue, jääkaappi ja säilytystilaa, ja niissä on silitysrauta ja-lauta. Kylpyhuoneet on täysin kaakeloitu ja sisältävät suihkun ja hiustenkuivaajan.
 • Kerrossänky
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Vuodesohva kahdelle
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.