Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Helsingborgissa

Juutinrauman kapeimmalla kohdalla sijaitsee skoonelainen kaupunki Helsingborg, kansan suussa ”Salmen helmeksi” kutsuttu. Helsingborg sijaitsee ainoastaan neljän kilometrin päässä Tanskan Helsingöristä.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Kaupunkia ympäröivät puistot, linnat ja ennen kaikkea kaunis satama-alue, joka on Ruotsin vilkkaimpia. Kolme Helsingborgin-hotelliamme sijaitsevat kaupungin keskustassa. Yhdessä niistä on ravintola sekä kylpylä ja se sijaitsee Stortorgetilla, lähellä Tanskaan menevää lauttaa. Toisessa taas on baari, kokoustilat sekä kattoterassi ja se sijaitsee lähellä keskusasemaa nimeltään Knutpunkten. Hotelleistamme voit kävellä ympäri kaupunkia katsellen kiinnostavia paikkoja, kuten Marian kirkko, Raatihuone ja vanha Kärnan-vahtitorni. Voimme suositella myös vierailua Sofierossa, vanhassa Helsingborgin linnassa, jota ympäröi fantastinen puutarhapuisto. Vai oletko enemmän kiinnostunut kylpylästä, ostosten tekemisestä, golfista, konserteista tai teatterista? Löydät kaiken mahdollisen Helsingborgista ja sen ympäristöstä! Lapsille on kaupungilla monia vierailemisen arvoisia paikkoja, kuten Helsingborgin eläin- ja leikkipuistot Tropikariet, Busfabriken, Toyworld, Idrottsoasen sekä ulkoilmamuseo Fredriksdal. Jos taas pidät merielämästä, on Helsingborg ihanteellinen paikka veneretkille ja kalastukselle, voit kokeilla esimerkiksi Rå-veneitä tai Helsingborg-veneitä. Alueella on myös useita pyöräteitä sekä paljon mahdollisuuksia kanootti- ja kajakkiretkien tekemiseen. Jalkaisin liikkuvalle voimme suositella kauniita reittejä, kuten Kullaleden ja Skåneleden sekä Söderåsen-kansallispuistoa.

Lue vähemmän
14 hotellia alueella: Helsingborg

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.