Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja Tilapäisesti suljettu 20.04.21 - 10.11.21

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Täällä sinua odottavat mm. upea vesipuisto, leikkimaa, minigolf, kiipeilyrata ja lasten labyrintti. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Superlandiin! Täällä viihtyvät hauskojen aktiviteettien parissa niin aikuiset kuin lapsetkin. Täällä syntyy ikimuistoisia elämyksiä! Superland-liput voidaan ostaa hotelliyöpymisen yhteydessä, lisämaksua vastaan.

Talo täynnä iloa ja riemua

Superland on sisätiloissa oleva aktiviteettikeskus, jossa riittää tekemistä ja kokemista aamusta iltaan. Lisäksi alueella on seikkailuvesipuisto Badeland. Näiden keskellä sijaitsee Café Sulten -kahvila. Voit viettää päivää joko Superlandissa erilaisten hauskojen aktiviteettien parissa tai yhdistää riemuun Badeland-vesipuiston seikkailut. Molemmilla alueilla on runsaasti tekemistä ja kokemista niin isommille kuin pienemmille lapsille. Superland toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat, kokousvieraat kuin sinutkin, joka haluat tulla viettämään hauskaa päivää ystävien tai perheen kanssa.

Badeland

Uusittu Badeland avasi ovensa kesällä 2015. Täällä sinua odottaa kolme erilaista vesiliukumäkeä, vauhdikas virta, poreallas, suuri, vettä suihkuttava sieni ja vesiverho, joka on mieluisa erityisesti pienemmille vesipedoille ja niskasäryistä kärsiville aikuisille. Tervetuloa uuteen Badeland-vesipuistoon!

Norjan ensimmäinen puukiipeilyrata

Superlandin uusi vetonaula vie sinut korkeuksiin! Kaksi metriä maasta ja 10 erilaista estettä. Täällä kiipeilet kuin kiipeilisit oikeassa puussa – uskallatko ottaa haasteen vastaan? Kiipeilyrata on hauska kokemus lapsille ja lapsenmielisille. Ei sovellu alle kolmevuotiaille lapsille.

Lasten Labyrintti

Kaikkein pienimmät viihtyvät Lasten Labyrintissä, leikkien ja tutkien – yksin tai yhdessä vanhempien kanssa. Lasten Labyrintti on osa Superlandia ja täällä viihtyvät kaikenikäiset lapset. Täällä leikki ei lopu kesken, on aika heittäytyä seikkailuun!

Minigolf

Superlandissa voi pelata minigolfia ympäri vuoden miellyttävässä lämpötilassa. Minigolfrata koostuu yhdeksästä reiästä ja erilaisista vaikeustasoista. Mukavaa aktiviteettia koko perheelle. Perhelipun hinta: alkaen 100 NOK.

Bollbingen – pelikenttä

Bollbingen tarjoaa monia mahdollisuuksia. Täällä voit pelata jalkapalloa, salibandya, koripalloa ja polttopalloa. Tilassa on sallittu ainoastaan hotellin omien pallojen käyttö. Pakolliset varusteet: sisäpelitossut.

Café Sulten

Leikin ja aktiviteettien lomassa ehtii tulla nälkä ja nälkäisenä ei ole mukavaa. Superlandin omassa kahvilassa, Cafè Sultenissa, voi tilata herkullista välipalaa, salaatteja, pizzaa, ranskalaisia ja hampurilaisia – sekä lasten että aikuisten suosikkeja!

Syntymäpäivät Superlandissa

Superland on täydellinen valinta syntymäpäiväjuhlien viettoon! Valitse jokin neljästä erilaisesta syntymäpäiväpaketista ja kutsu kaikki ystäväsi viettämään ratkiriemukasta synttäripäivää kanssasi!

Aukioloajat

Superland ja Badeland

Maanantai: 09.00 - 21.00
Tiistai: 06.00 - 21.00
Keskiviikko: 09.00 - 21.00
Torstai: 06.00 - 21.00
Perjantai: 09.00 - 21.00
Lauantai: 09.00 - 21.00
Sunnuntai: 09.00 - 20.00

Café Sulten

Perjantai: 15.00 - 20.00
Lauantai: 12.00 - 18.00
Sunnuntai: 11.00 - 18.00

Aukioloajat koulujen lomien aikaan

Superland ja Badeland

Joka päivä: 09.00 - 21.00

Café Sulten

Maanantai - lauantai: 11.00 - 21.00
Sunnuntai: 11.00 - 20.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Hinnat

Hinnat vaihtelevat aktiviteettien ja aikojen mukaan. Superlandin ja Badelandin hintatiedot löydät täältä.

Yhteydenotto

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 69 10 16 00 tai sähköpostitse osoitteessa superland@choice.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.