Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Superlandiin! Täällä viihtyvät hauskojen aktiviteettien parissa niin aikuiset kuin lapsetkin. Täällä syntyy ikimuistoisia elämyksiä! Superland-liput voidaan ostaa hotelliyöpymisen yhteydessä, lisämaksua vastaan.

Talo täynnä iloa ja riemua

Superland on sisätiloissa oleva aktiviteettikeskus, jossa riittää tekemistä ja kokemista aamusta iltaan. Lisäksi alueella on seikkailuvesipuisto Badeland. Näiden keskellä sijaitsee Café Sulten -kahvila. Voit viettää päivää joko Superlandissa erilaisten hauskojen aktiviteettien parissa tai yhdistää riemuun Badeland-vesipuiston seikkailut. Molemmilla alueilla on runsaasti tekemistä ja kokemista niin isommille kuin pienemmille lapsille. Superland toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat, kokousvieraat kuin sinutkin, joka haluat tulla viettämään hauskaa päivää ystävien tai perheen kanssa.

Lasten Labyrintti

Kaikkein pienimmät viihtyvät Lasten Labyrintissä, leikkien ja tutkien – yksin tai yhdessä vanhempien kanssa. Lasten Labyrintti on osa Superlandia ja täällä viihtyvät kaikenikäiset lapset. Täällä leikki ei lopu kesken, on aika heittäytyä seikkailuun!

Minigolf

Superlandissa voi pelata minigolfia ympäri vuoden miellyttävässä lämpötilassa. Minigolfrata koostuu yhdeksästä reiästä ja erilaisista vaikeustasoista. Mukavaa aktiviteettia koko perheelle. Perhelipun hinta: alkaen 100 NOK.

Café Sulten

Leikin ja aktiviteettien lomassa ehtii tulla nälkä ja nälkäisenä ei ole mukavaa. Superlandin omassa kahvilassa, Cafè Sultenissa, voi tilata herkullista välipalaa, salaatteja, pizzaa, ranskalaisia ja hampurilaisia – sekä lasten että aikuisten suosikkeja!

Syntymäpäivät Superlandissa

Superland on täydellinen valinta syntymäpäiväjuhlien viettoon! Valitse jokin neljästä erilaisesta syntymäpäiväpaketista ja kutsu kaikki ystäväsi viettämään ratkiriemukasta synttäripäivää kanssasi!

Aukioloajat Superland ja Badeland

Superland ja Badeland  aukioloajat

Maanantai, keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai: 09.00 - 21.00
Tiistai: 06.00 - 21.00 
Sunnuntai: 09.00 - 18.00

Café Sulten  aukioloajat

Maanantai - perjantai: 16.00 - 20.00 
Lauantai: 12.00 - 20.00
Sunnuntai: 12.00 - 17.00

Jokaisen loma-ajan viimeisenä päivänä aukioloaika on sama kuin sunnuntaina.

Liput Superland

Liput Superlandiin ostetaan hotellin vastaanotosta tai suoraan Superlandista. 

Yhteydenotto

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47 69 10 16 00 tai sähköpostitse osoitteessa superland@choice.no.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.