Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Sarpsborg Sarpsborg ,  Norja

Quality Hotel™ Sarpsborg

Sarpsborg,  Norja

Quality Hotel Sarpsborg sijaitsee 50 minuutin päässä Oslosta ja se on yksi Norjan suurimmista perhe- ja kongressihotelleista. Perheet voiva leikkiä Superlandissa ja Badelandissa. Kokousvieraat voivat kokoustaa modernilla otteella.

Quality Hotel™ Sarpsborg 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Superland-aktiviteettikeskuksen yhteydessä sijaitseva Badeland-vesipuisto tarjoaa 2000 neliömetriä hauskuutta! Täällä sinua odottavat useat uima-altaat, vesiliukumäet, vauhdikas virta, poreallas sekä erilaiset hauskat, vettä suihkuttavat hahmot.

Avoinna kaikille

Badeland-vesipuisto toivottaa tervetulleeksi niin hotellivieraat, kokousvieraat kuin sinutkin, joka haluat tulla viettämään hauskaa päivää ystävien tai perheen kanssa meille. Liput voidaan ostaa hotelliyöpymisen yhteydessä, lisämaksua vastaan.

Svampen Sieni

Riemua kaikille vesipedoille! On aina yhtä jännittävää juosta vettä suihkuttavan sienen läpi tai vain seistä rankkasateessa sienen alla.

Space Bowlen

Takuulla jännittävää! Täällä lasket alas 24 metriä pitkää putkea ja laskeudut ”kulhoon”, jossa pyörit muutaman kierroksen ympäri, ennen kuin putoat 1,8 metriä syvään uima-altaaseen jalat tai pää edellä. Space Bowlen ikäraja on 9 vuotta.

25-metrinen uima-allas

25-metrinen uima-altaamme on syvimmillään 1,6 metriä syvä ja altaassa on neljä uintirataa, joista kaksi on aina varattu kuntouimareille.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastollamme sinulla on mahdollisuus uida 34-asteisessa vedessä, rentoutua höyrysaunassa ja virkistäytyä kylmäaltaassa. Rentoutumisosastomme tarjoaa myös rauhallisen ”piilopaikan” nuorten lasten vanhemmille sekä vanhemmille alle kolmevuotiaan lapsen kanssa.

Pukuhuone ja pukukaapit

Badelandissa on 600 RFID-chip-lukittua ”lukkokellolla” olevaa pukukaappia, joissa voit säilyttää tavaroitasi mukavasti ja turvallisesti. Lukkokello on pakollinen pukukaapin käyttämistä varten. Lukkokelloja voi ostaa kaappien tarpeen mukaan ja lukkokelloa voi käyttää myös seuraavalla Badeland-vierailulla.

Badeland-vesipuiston säännöt

Alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat mukaansa vanhemmat/aikuisen (vähintään 18-vuotiaan). Paikalla on myös uimavalvojia, jotka valvovat turvallisuutta. Pitääksemme vesipuiston altaineen ja alueineen siistinä ja viihtyisänä, pyydämme kaikkia vierailijoita peseytymään suihkussa ennen altaisiin menoa.

Aukioloajat Superland ja Badeland

Superland ja Badeland  aukioloajat

Maanantai, keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai: 09.00 - 21.00
Tiistai: 06.00 - 21.00 
Sunnuntai: 09.00 - 18.00

Café Sulten  aukioloajat

Maanantai - perjantai: 16.00 - 20.00 
Lauantai: 12.00 - 20.00
Sunnuntai: 12.00 - 17.00

Jokaisen loma-ajan viimeisenä päivänä aukioloaika on sama kuin sunnuntaina.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.