Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Airport Hotel Gardermoen Jessheim ,  Norja

Quality Airport Hotel Gardermoen

Jessheim,  Norja

Tervetuloa uuteen Quality Airport Hotel Gardermoen -hotelliin!
15. maaliskuuta 2018 avasimme jälleen ovet tähän täyden palvelun kokoushotelliin, josta on lyhyt matka niin Norjan kauniiseen luontoon kuin lentokentällekin. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Airport Hotel Gardermoen 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Airport Hotel Gardermoen on yksi Norjan johtavista kurssi- ja kokoushotelleista ja täydellinen tukikohta seuraavalle matkallesi!

Tervetuloa uuteen Quality Airport Hotel Gardermoen -hotelliin

Hotellia on kunnostettu ja laajennettu urakalla viimeisen vuoden aikana – hotellin koko on kasvanut kokonaisuudessaan yli 7 000 neliömetrin verran. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme nyt tarjoamaan kokoustilat jopa 800 henkilölle pelkästään suurimmassa tilassamme, muista kokoustiloista nyt puhumattakaan. Skandinaaviseen tyyliin sisustetut 455 upeaa huonettamme tarjoavat mukavan ja rauhallisen vierailun vieraillemme. Nauti hieman paremmasta illallisesta uudessa Brasserie X -à la carte-ravintolassamme tai ota janojuoma "Granbar"-baarissa. Ainutlaatuinen atriumimme päästää sisään runsaasti luonnonvaloa suoraan moderniin, mukavan tunnelman omaavaan loungeemme, jossa vieraamme voivat rentoutua ja kerätä energiaa seuraavaa kokousta tai matkaa varten.

Lähellä Oslo-Gardermoenin lentokenttää

Sijaintimme on erinomainen kokouksia ajatellen – meiltä on noin 45 kilometrin matka Oslon keskustaan ja 8 minuuttia Oslo-Gardermoenin lentoasemalle shuttle-bussin kyydissä. Hotellimme on toisin sanoen täydellinen kohtaamispaikka. 

Mukava ja vehreä ympäristö

Naapuristamme löytyvässä metsässä voi tutustua upeisiin pyöräily- ja juoksureitteihin. Vain 5 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta on lisäksi uimapaikka kesäisin ja luistelualue talvisin. 2,5 kilometrin päässä hotellista sijaitsevan Jessheimin keskustassa voit nauttia monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, elokuvateatterista ja hyvistä ostosmahdollisuuksista. Quality Aiport Hotel™ Gardermoen tarjoaa toisin sanoen paljon, paljon muutakin kuin vain erinomaisen sijainnin lentokentän läheisyydessä!

Kokoukset ja tapahtumat

Me olemme areena niin pienille tapaamisille kuin suurille, jopa 800 hengen kongresseillekin. Tarjoamme hyvät logistiset ratkaisut, sillä kaikki tilat löytyvät kätevästi yhdestä ja samasta kerroksesta. 455 kahden hengen huonetta, yli 1000 hengen kokouskapasiteetti ja erinomainen sijainti sekä Oslon että Oslo-Gardermoenin lentokentän läheisyydessä tekevät meistä loistavan vaihtoehdon kokouksen tai tapahtuman järjestämiseen!

Sweet Dreams

Jos sanot "Ei kiitos" huonesiivoukselle, kun yövyt luonamme vähintään kahden (2) yön ajan, teemme tällöin lahjoituksen ihmiskaupan uhreiksi joutuneiden lasten hyväksi ja tarjoamme heille turvallisia yöunia. Tämä projekti on yhteistyössä UNICEFin kanssa ja lahjoitamme organisaatiolle kiinteän summan per yö, kun et halua, että siivoamme huoneesi.

Kiitos!

Ravintola ja baari

Hotellissamme on buffetravintola kokousvieraille sekä lisäksi oma à la carte -ravintola kansainvälisellä menulla. Olet myös tervetullut nauttimaan baarimme suuresta juomavalikoimasta. Täydellinen tapa päättää tapahtumarikas kokouspäivä.

Cash free

Quality Airport Hotel Gardemoen on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 63 92 61 00
  • Faksi: +47 63 92 61 01
  • Sähköposti q.gardermoen@choice.no
  • Yritystunnus: 971 166 088
  • Lokevegen 7 2067 Jessheim , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Oslon Gardermoen-lentokentältä

Bussi S-22.

Päärautatieasemalta (Oslo S)

Flytoget (express-juna) Gardermoeniin tai paikallisjuna Jessheimiin.

Taksi

Suosittelemme yritystä Øvre Romerike Taxi,
puhelin +47 03550.

Tietoja hotellista Quality Airport Hotel Gardermoen

Hotellihuoneiden määrä

455 kpl – 910 vuodepaikkaa

Kokoustilojen määrä

24 joustavasti muunneltavissa olevaa kokoustilaa, joista löytyy tilaa helposti jopa 800 osallistujalle. 

Etäisyys Oslo Gardermoenin lentokentältä

5 km – noin 8 minuuttia autolla ja shuttle-bussilla

Etäisyys Oslon päärautatieasemalta (Oslo S)

45 km – noin 30 minuuttia autolla

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.