Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Karl Johanin ovet avautuivat maaliskuussa 2016 Oslon keskustassa. Hotellimme ravintola, baari, kauniit huoneet ja viihtyisä aula toivottavat sinut tervetulleeksi uuteen Oslon hotellitaivaan tähteen. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Herkullisessa aamiaisbuffetissamme on tarjolla myös monia ekologisesti tuotettuja vaihtoehtoja. Aamiaisemme on paitsi maittava, myös hyvin terveellinen ja aina tuoreista raaka-aineista valmistettu. Kuulostaa hyvältä eikö totta?

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.00 - 11.00
Sunnuntai: 07.00 - 11.00

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin tarkastaaksesi voimassa olevat aukioloajat.

Aulamyymälä

Vastaanoton yhteydessä sijaitseva aulamyymälä on avoinna kellon ympäri. Täältä löydät erinäisiä snackseja ja juotavaa.

Aukioloajat:

Maanantai - sunnuntai: Ympäri vuorokauden

Kuntosali

Viihtyisällä kuntosalillamme voit treenata silloin kun sinulle parhaiten sopii. Käytettävissäsi on juoksumatto, soutulaite, kuntopyöriä ja erillisiä painoja. Kuntosalimme on auki ympäri vuorokauden ja hotellivieraillemme maksuton. Treenaa silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Aukioloajat:

Maanantai–sunnuntai: Ympäri vuorokauden

Myöhäinen check-out sunnuntaisin

Me rakastamme rentoja sunnuntaipäiviä! Huoneiden luovutus sunnuntaisin on vasta klo 18.00, joten myös sinä voit nukkua pitkään sunnuntaiaamuna. Tästä ylellisyydestä voit nauttia ilman lisämaksua. Muistathan ilmoittaa meille etukäteen, jos haluat luovuttaa huoneesi myöhemmin. Myöhäinen check-out on käytettävissä huonekapasiteetista ja kaupungin erityistapahtumista riippuen.

Halutessasi muina päivinä kirjautua sisään aikaisemmin tai luovuttaa huoneesi myöhemmin on siihen myös mahdollisuus, mutta pientä veloitusta vastaan

Self service station

Jos suosit laitteita ihmisten sijaan tai et vain ehdi jonottaa, voit kirjautua sisään fiksuilla itsepalvelu-check-in-laitteillamme tai puhelimellasi!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-Fi

Koko hotellissa on tietysti ilmainen Wi-Fi. Valitse vain verkko "Choice Guest", niin pääset surffailemaan! Helppoa ja mukavaa. Voit myös tarvittaessa lainata Wi-Fi-modeemin vastaanotosta vierailusi ajaksi.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.