Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Karl Johan Oslo ,  Norja

Comfort Hotel® Karl Johan

Oslo,  Norja

Comfort Hotel Karl Johanin ovet avautuivat maaliskuussa 2016 Oslon keskustassa. Hotellimme ravintola, baari, kauniit huoneet ja viihtyisä aula toivottavat sinut tervetulleeksi uuteen Oslon hotellitaivaan tähteen. Me olemme käteisetön hotelli.

Comfort Hotel® Karl Johan 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huone on nimensä mukainen: kohtuullinen. Täällä minimalismi pääsee esille sanan kaikissa merkityksissä. 10–14 neliömetrin kokoisessa huoneessa on 140–160 cm leveä vuode, minkä vuoksi sen molemmilla puolilla ei ole tilaa kahdelle matkalaukulle, ellet ole pituushyppääjä. Jos odotuksista poiketen vietät paljon aikaa huoneessa, voit katsoa TV:tä tai ulos suuresta ikkunasta, josta avautuu näköala takapihalle, Karl Johanille tai Kirkegatalle. Easy living – kaikki mitä tarvitset, mutta ei muuta. Huomioithan, että jokainen hotellihuone on erilainen, joten voitte saada kuvista poikkeavan näköisen huoneen.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneet ovat kooltaan 15–20 neliömetriä ja kalustettuja joko 160–180cm leveällä parivuoteella tai kahdella erillisellä, 80–90cm leveällä vuoteella. Huoneissa on myös pieni kirjoituspöytä, taulutelevisio ja puhelin. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Ota huomioon, että näissä huoneissa ei ole tilaa lisävuoteelle. Kahden hengen Standard-huoneista on näkymä joko sisäpihalle, Karl Johans gatelle tai Kirkegatalle. Huomioithan, että jokainen hotellihuone on erilainen, joten voitte saada kuvista poikkeavan näköisen huoneen.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huoneet ovat kooltaan 20–30 neliömetriä ja kalustettuja joko 160–180cm leveällä parivuoteella tai kahdella erillisellä, 80–90cm leveällä vuoteella. Huoneissa on myös pieni kirjoituspöytä, taulutelevisio ja puhelin. Kylpyhuoneissa on suihku ja hiustenkuivaaja. Kahden hengen Superior-huoneista on näkymä joko sisäpihalle, Karl Johans gatelle tai Kirkegatalle. Tietyissä huoneissa on myös tilaa lisävuoteelle. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varata tällaisen huoneen. Tarjoamme myös 18 esteetöntä kahden hengen Superior-huonetta. Ota meihin yhteyttä, jos haluat varata tällaisen huoneen. Huomioithan, että jokainen hotellihuone on erilainen, joten voitte saada kuvista poikkeavan näköisen huoneen.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 4 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Deluxe-huoneemme on kooltaan noin 35 neliömetriä ja on suurin huonetyyppimme – täydellinen valinta matkustavalle perheelle tai ystäväseurueelle, sillä huoneessa on tilaa jopa 5 aikuiselle! Huoneen kalustukseen kuuluu parivuode, vuodesohva/istuinryhmä, avoin vaatekaappi ja lisäksi saippuaa, shampoota ja hiustenkuivaaja. Joissakin huoneissa on värikäs, musiikkkiaiheinen teema. Langaton internet-yhteys on tietenkin nopea ja maksuton. Huomioithan, että jokainen huone on yksilöllinen, joten voit saada kuvagalleriassa näkyvästä huoneesta poikkeavan huoneen.
 • Tupakointi kielletty
 • Vuodesohva
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.