Kaikille vieraillemme: keittiömme kunnostustöiden vuoksi valikoimamme on rajoitettu ajalla 25. huhtikuuta - 15. kesäkuuta.
Tämä aikana tarjoilemme päivän 3 ruokalajin illallisen. Pääruoka 315 NOK, 2 ruokalajia 415 NOK, 3 ruokalajia 515 NOK.
Quality Hotel Skifer -hotellimme à la carte-ravintola tarjoaa tyylikkäästi yhdisteltyjä makuja sesongin parhaimmista raaka-aineista. Aktiivisen laskettelu- ja hiihtopäivän jälkeen vieraat voivat viettää mukavan ”After Skifer”-hetken hotellimme Skifer Loungessa. Tervetuloa!
Ravintola, jossa avoin keittiö
Sanotaan, että tie henkilön sydämeen vie vatsan kautta. Hotellimme sydämestä löydät à la carte-ravintolamme avoimella keittiöllä. Tämä ratkaisu mahdollistaa sen, että voit seurata kuinka lahjakkaat kokkimme valmistavat suussa sulavia annoksia alueen tuoreista, sesongin mukaan vaihtuvista raaka-aineista, joista voit nauttia viihtyisässä ravintolassamme hyvän viinin parissa.
Talvinen lounas
Talvisesongin aikana helmikuusta huhtikuuhun viihtyisässä aulassamme on lounastarjoilu. Voit valita suosikkisi erilaisista naposteltavista, voileivistä ja pikkuleivistä. Sesongin ulkopuolella lounas tarjoillaan sopimuksen mukaan.
Skifer Lounge
Aktiivisen laskettelu- ja hiihtopäivän jälkeen voit viettää mukavan ”After Skifer”-hetken hotellimme Skifer Loungessa.