Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norja

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norja

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa. Ympärillä oleva upea luonto, viihtyisät hotellihuoneet, kokousosasto, ravintola ja rentoutumisosasto luovat ainutlaatuiset puitteet viihtyisään hotellielämykseen. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Me Quality Hotel Skifer -hotellissa olemme ylpeitä aamiaisbuffetistamme, jossa on tarjolla runsaasti maittavia ja terveellisiä sekä myös ekologisia vaihtoehtoja. Voit valita aamiaislautasellesi muun muassa lämpimiä ruoka-annoksia, uunituoretta leipää, runsaan valikoiman leikkeleitä, tuoreita hedelmiä, salaatteja ja myslejä.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30 
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Aamiaisen tarjoiluajat kesällä 2022

Kaikki päivät: 07.00 - 10.00

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ajankohtaiset aukioloajat saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Pysäköinti

Tarjoamme hotellivieraillemme mahdollisuuden maksuttomiin ulkopysäköintipaikkoihin hotellimme takapihalla. Meillä voit myös ladata sähköautosi 150 kruunun hintaan. Paikkoja on rajoitetusti. Löydät nopean latausmahdollisuuden 500 metrin päässä hotellilta, Oppdal Skysstasjon -asemalta.

Hotellin lähistöllä tehdään parhaillaan Skifer Signaturin rakentamiseen liittyviä töitä, minkä vuoksi tänä aikana pysäköintipaikkoja voi olla käytössä rajoitetusti. Vaihtoehtoisia pysäköintipaikkoja on Byggmix Oppdalin luona.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastoltamme löydät saunan, jalkakylvyn, suihkuja ja pukukaappeja. Osastolta avautuu näkymä laskettelurinteitä kohti.

Rentoutumisosaston sisäänpääsy maksaa 250 NOK 2 tuntia kohti. Hinta sisältää höyrysaunan ja saunan sekä yleisten tilojen, pukukaappien ja tohveleiden vapaan käytön. Varaukset sähköpostitse osoitteesta: q.skifer@choice.no.

Hieronnan varauksen yhteydessä myös sisäänpääsy rentoutumisosastolle sisältyy hintaan.

 

 

Lemmikkiystävällinen hotelli

Ota paras ystäväsi mukaasi matkalle! Meille lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme lemmikistäsi 300 NOK per vierailu, tai 400 NOK per vierailu, mikäli mukanasi on useampia nelijalkaisia ystäviä. Opaskoirasta emme tietenkään veloita mitään, kun näytät meille todistuksen. Muista ilmoittaa meille lemmikistäsi varauksen teon yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saatte lemmikkiystävällisen huoneen.

Wi-fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus maksuttoman langattoman internetin käyttöön.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.