Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norja

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norja

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa. Ympärillä oleva upea luonto, viihtyisät hotellihuoneet, kokousosasto, ravintola ja rentoutumisosasto luovat ainutlaatuiset puitteet viihtyisään hotellielämykseen. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Me Quality Hotel Skifer -hotellissa olemme ylpeitä aamiaisbuffetistamme, jossa on tarjolla runsaasti maittavia ja terveellisiä, sekä myös ekologisia vaihtoehtoja. Voit valita aamiaislautasellesi muun muassa lämpimiä ruoka-annoksia, uunituoretta leipää, runsaan valikoiman leikkeleitä, tuoreita hedelmiä, salaatteja ja myslejä.

Aamiainen tarjoillaan:

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30 
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.30

Palveluidemme aukioloajoissa on mahdollisia muutoksia kesäaikaan, sekä juhlapyhinä. Ajankohtaiset aukioloajat saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Rentoutumisosasto

Rentoutumisosastoltamme löydät saunan, jalkakylvyn, suihkuja ja pukukaappeja. Osastolta avautuu näkymä laskettelurinteitä kohti.

Rentoutumisosaston sisäänpääsy maksaa 250 NOK 2 tuntia kohti. Hinta sisältää höyrysaunan ja saunan sekä yleisten tilojen, pukukaappien ja tohveleiden vapaan käytön. Varaukset sähköpostitse osoitteesta: q.skifer@choice.no.

Hieronnan varauksen yhteydessä myös sisäänpääsy rentoutumisosastolle sisältyy hintaan.

 

 

Pysäköinti

Tarjoamme hotellivieraillemme mahdollisuuden maksuttomiin ulkopysäköintipaikkoihin hotellimme takapihalla. Meillä voit myös ladata sähköautosi 150 kruunun hintaan. Paikkoja on rajoitetusti. Löydät nopean latausmahdollisuuden 500 metrin päässä hotellilta, Oppdal Skysstasjon -asemalta.

Wi-fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja hotellin yleisissä tiloissa on mahdollisuus maksuttoman langattoman internetin käyttöön.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Quality Hotel Skifer -hotelli toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi. Muistathan mainita huonevarauksen yhteydessä lemmikkieläimestä, jotta voimme varata sinulle ja lemmikillesi sopivan huoneen. Lemmikkieläimen majoituksesta veloitamme huonehinnan lisäksi 200 NOK/vierailu. Opaskoirista emme veloita lisämaksua.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.