Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norja

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norja

Quality Hotel Skifer sijaitsee Oppdalin keskustassa. Ympärillä oleva upea luonto, viihtyisät hotellihuoneet, kokousosasto, ravintola ja rentoutumisosasto luovat ainutlaatuiset puitteet viihtyisään hotellielämykseen. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Tilavat kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 23-25 m² ja ne on varustettu kahdella, 90 cm leveällä vuoteella, joissa on DUX-patja ja jotka ovat vierekkäin. Vuoteet voidaan erottaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Huoneeseen on saatavissa pinnasänky – tiedustele asiaa suoraan vastaanotosta. Lisäviihtyisyyttä huoneeseen tuovat TV, kirjoituspöytä, pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia. Kylpyhuoneessa on kylpyamme ja hiustenkuivaaja.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huoneemme ovat kooltaan 23 neliömetriä ja niissä on 160 cm leveä parivuode. Huoneiden varustukseen kuuluu TV, kirjoituspöytä, pieni pyöreä pöytä ja kaksi tuolia. Huoneesta löydät kahvia ja teetä sekä minijääkaapin, aamutakin, tohvelit sekä silitysraudan ja -laudan. Kylpyhuone on valoisa ja siellä on kylpyamme, hiustenkuivaaja ja vartalonhoitotuotteita.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Kahvia ja teetä huoneessa
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Perhehuoneissamme on tilaa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle kerrossängyssä. Kerrossängyt on tarkoitettu korkeintaan 9-vuotiaille lapsille. Lisäksi huoneissa on 160 cm leveä parivuode, TV, kirjoituspöytä, kaksi tuolia ja pieni pöytä. Huoneen mukavuuksiin kuuluu myös pieni jääkaappi, kahvia/teetä sekä silitysrauta ja -lauta. Kylpyhuone on valoisa ja siellä on kylpyamme ja hiustenkuivaaja. Suurempia perheitä varten voimme tarjota huoneiden yhdistämistä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisää tietoa näistä huoneista.
 • Seinäsänky
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.