Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja Tilapäisesti suljettu 27.03.20 - 14.04.20

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Tervetuloa meille – kokoukseen tai perhelomalle. Vuonna 2016 remontoimme kaikki yleiset tilat ja meillä on myös uusi aurinkoterassi ja uimalaituri. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Badeparken-vesipuisto

Tervetuloa Badeparken-vesipuistoon, uintimekkaamme – niin sisä- kuin ulkotiloissa! Hotellivieraiden lisäksi toivotamme myös päivävieraat tervetulleiksi nauttimaan vesiseikkailusta.

Ravintola ja baari

Quality Hotel Skjærgårdenin ravintolassa nautit herkullisista makuelämyksistä, hyvästä juomasta ja henkeäsalpaavasta näköalasta viihtyisässä tunnelmassa.

Kokous

Langesundin Quality Hotel Skjærgårdenilla on vankka osaaminen erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä, aina pienimuotoisemmista kokouksista suuriin kongresseihin ja tapahtumiin jopa 350 osallistujalle.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.388.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.