Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Uintimahdollisuuden ja kokoustilojen ansiosta hotelli sopii niin perheille kuin liikematkustajille. Tervetuloa meille. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Skjærgården toivottaa sinut tervetulleeksi trooppiseen paratiisiin, norjalaisin maustein – suolan tuoksun ja laineiden liplatuksen kera.

Lasten hotelli

Olemme Lasten hotelli ympäri vuoden. Lapset ovat toisin sanoen kunniavieraita hotellissamme vuoden jokaisena päivänä. Hotellissamme on erilaisia hauskoja ja jännittäviä aktiviteetteja niin isoille kuin pienillekin, erityisesti viikonloppuisin ja koululomien aikaan.

Cash free

Quality Hotel Skjærgården  on käteisetön hotelli. Tämä tarkoittaa yksinkertaisempaa ja turvallisempaa vierailua kaikille vieraillemme. Voit lukea lisää tästä usein kysyttyjen kysymysten osiostamme.

Vesipuisto

Badeparken-vesipuistomme tarjoaa 4000 neliömetriä hauskaa tekemistä ja kokemista. Veden lämpötila altaissa on +31 astetta ympäri vuoden – Skandinaviassa on vaikea päästä tämän lähemmäksi trooppista paratiisia. Badeparken-vesipuisto on suosittu vierailukohde ja tervetullut tauko kylminä talviviikonloppuina, sekä kesäloman pelastus loma-auringon pysytellessä piilossa. Aurinkoisina päivinä ulkouima-altaamme on erinomainen valinta rentoutumiseen. Ulkouima-altaasta voi luonnollisesti nauttia myös talvella – veden lämpötila on aina 31 astetta – niin sisällä kuin ulkonakin!

Aktiviteetteja ja kokouksia

Meillä kokouksesi on asiantuntevissa käsissä. Kokous ainutlaatuisessa saaristomiljöössä tuo oman erityisen leimansa kokouspäivään, inspiroi ja antaa uutta energiaa. Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan täydellisen kokouksen.

Langesund

Langesund sijaitsee mukavan lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Merellisen Langesundin historia ulottuu aina vuoteen 1570. Langesund on ollut yksi Norjan tärkeimpiä merenkulkukaupunkeja alusta alkaen ja tänä päivänä monen mielestä myös yksi Norjan aurinkoisimmista paikoista. Langesund onkin erityisesti kesäaikaan täynnä elämää. Täällä sijaitsee myös Wrightegaarden, kaupungin kulttuuri- ja konserttitalo.

Gea Norvegica Geopark

Hotellin läheisyydessä sijaitseva, laaja Geopark-alue on suosittu vierailukohde. Osa alueesta on kävelymatkan päässä hotellilta ja osaan aluetta kannattaa mennä pyörällä tai autolla. Geopuisto tarjoaa tietoa geologisesta luonnonperinnöstämme ja siitä, kuinka geologinen prosessi ja olemassaolomme liittyvät yhteen. Geopuisto on UNESCON tukema ja ensimmäinen laatuaan Skandinaviassa.

Skjærgården

  • Stathellevn. 35 3970 Langesund , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Bussi

TIMEkspressen tai Sørlandsekspressen pysäkille Rugtvedt, josta viiden minuutin taksimatka hotellille.

Juna

Lähin juna-asema on Porsgrunn (30 km) tai Skien (40 km), josta paikallisbussi hotellille.

Taksi

Suosittelemme yritystä Bamble Taxi, puhelin +47 35 96 02 20.

Tietoja hotellista Quality Hotel Skjærgården

Hotellihuoneiden määrä

161 huonetta – 500 vuodetta

Kokoustilojen määrä

1 kokoussali, jossa on tilaa 300 henkilölle, sekä 10 erikokoista ryhmähuonetta.

Etäisyys lentokentältä

Sandefjordin lentokenttä, Torp: 45 minuuttia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Badeparken: 200 metriä.

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.