Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Skjærgården Langesund ,  Norja

Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund,  Norja

Quality Hotel Skjærgården sijaitsee Langesundin kauniissa saaristomaisemassa. Uintimahdollisuuden ja kokoustilojen ansiosta hotelli sopii niin perheille kuin liikematkustajille. Tervetuloa meille. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Skjærgården 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Quality Hotel Skjærgårdenin ravintolassa nautit herkullisista makuelämyksistä, hyvästä juomasta ja henkeäsalpaavasta näköalasta viihtyisässä tunnelmassa.

Lähituotettua ruokaa

Me Quality Hotel Skjærgårdenissa käytämme ruoanvalmistuksessa tuoreita, lähituotettuja sesongin raaka-aineita. Menussamme yhdistyvät jännittävät, ilolla, innovatiivisuudella ja suurella sydämellä valmistetut makuyhdistelmät. Ravintolaamme mahtuu 300 illallisvierasta. Lisäksi ravintolassamme on erillinen chambre séparée -tila, joka sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin.

Aamiainen

Aamiaisbuffettimme sisältää runsaasti terveellisiä ja maistuvia, sekä myös hyvän valikoiman ekologisia, vaihtoehtoja. Tarjolla on runsas valikoima leipää, aamiaismuroja, leikkeleitä, lämpimiä annoksia, hedelmiä ja vihanneksia.

Lounas

Me tarjoamme lounasta arkisin klo 12.00 - 14.00. Lauantaisin ja sunnuntaisin voit nauttia lounaasta luonamme klo 13.00 -15.00.

Illallinen

Illallinen on monelle päivän kohokohta ja me täällä Quality Hotel Skjærgårdenissa pidämme huolen siitä, että jokainen suupala on elämys. Arkisin tarjoilemme herkullisia à la carte-annoksia, ja viikonloppuisin katamme esille runsaan ja monipuolisen illallisbuffetin.

Pizzamenu

Meillä voit nauttia kotitekoisesta pizzasta joka päivä, keskipäivästä aina myöhään iltaan asti. Meillä on sekä italialaista pizzaa ohuella pohjalla että amerikkalaisia, hieman paksupohjaisempia vaihtoehtoja.

Baari

Tervetuloa viihtyisään baarimme, jossa voit nauttia hyvästä drinkistä ja mukavista sohvista. Avoinna maanantaista lauantaihin.

Book a table

Feel free to contact us for more information and questions by phone +47 35 97 81 00 or at q.badeparken@choice.no.

Aukioloajat

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai: 07.30 - 10.30
Sunnuntai: 07.30 - 10.30

Lounas

Maanantai - perjantai: 12.00 - 14.00 (täytyy tilata etukäteen)
Lauantai: 13.00 - 15.00
Sunnuntai: Suljettu

Illallinen

Maanantai - lauantai: 18.00 - 21.00
Sunnuntai: Suljettu

Pizzamenu

Maanantai - lauantai: 12.00 - 22.00
Sunnuntai: 11.00 - 17.00

Baari

Maanantai - lauantai: 17.00 - 01.00
Sunnuntai: Suljettu

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.