Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norja

  • Ravintolan ruokailualue pöytien ja tuolien kera Quality Hotel Vøringfoss -hotellissa

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norja

Kokous- ja aktiviteettihotelli Quality Hotel Vøringfoss sijaitsee Hardangerinvuonon rannalla, Hardangervidda-kansallispuiston naapurissa, kauniiden tuntureiden, huikeiden vuonojen ja kiehtovien vesiputousten ympäröimänä. Me olemme käteisetön hotelli.

Please note that the Quality Hotel Vøringfoss will no longer be part of Nordic Choice Hotels after 31 December 2021. The hotel can be booked here on the website until then.

Quality Hotel Vøringfoss -hotelli nousee valkoisen vuoren tavoin esiin ympäröivästä mahtavasta, uniikista luonnosta. Meillä viihtyvät niin perheet, kokousvieraat kuin innokkaat urheilijatkin.

Mukava sijainti Oslon ja Bergenin välissä

Vøringfoss sijaitsee Keski-Norjassa, noin kahden tunnin ajomatkan päässä Bergenistä ja 4,5 tunnin ajomatkan päässä Oslosta. Hotelliamme ympäröivä ainutlaatuinen luonto luo inspiroivan ja rauhallisen miljöön hotellivierailuun. Norjan uniikki luonto on toiminut inspiraationlähteenä myös hotellimme valoisissa hotellihuoneissa.

Kokous

Hotellissamme on kokousosasto, joka tarjoaa monipuoliset puitteet kokouksille, kursseille ja kongresseille. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään onnistuneen ja antoisan tilaisuuden alusta loppuun. Lisäksi autamme erilaisten aktiviteettien ja elämysten suunnittelussa ja niiden toteuttamisessa – kauniissa Hardangerissa.

Hardangermat

Täydelliseen hotellielämykseen kuuluu olennaisena osana hyvä ruoka, ja lahjakkaat kokkimme hemmottelevatkin vieraitamme kulinaristisilla makuelämyksillä. Olemme saaneet laatumaininnan ”Hardanger-menustamme". Sesonkiaikaan (toukokuusta syyskuuhun) tarjoamme sekä buffetin että à la cartea.

Hardangervidda Nationalpark -kansallispuisto

Hotellimme sijaitsee henkeäsalpaavan kauniilla paikalla, aivan syvänsinisen Hardangerinvuonon vesien ja luonnonhelmen, Hardangervidda Nationalpark -kansallispuiston naapurissa. Kansallispuisto on perustettu vuonna 1981 ja se on Norjan suurin. Sandfloeggi-vuori komeilee 1721 metriä merenpinnan yläpuolella. Kansallispuistossa on runsas eläin- ja kasvikunta, johon voi tutustua useilla merkityillä vaellus- ja hiihtoreiteillä. Hardangervidda on lisäksi hyvin suosittu leijalautailukohde. Vøringsfossen, joka on Norjan tunnetuin vesiputous, sijaitsee vain 20 kilometrin päässä hotellilta.

Historian siipien havinaa

Hotellimme on rakennettu vuonna 2001, mutta paikalla, jossa hotellimme sijaitsee, on pitkä historia, joka ulottuu aina vuoteen 1889. Hotellimme heijastaa samoja perinteitä kuin alkuperäinen samalla paikalla, laiturin kupeessa, majesteettisessa tunturi- ja vuonomaisemassa sijainnut hotellirakennus. Vastaanotto, ravintola sekä baari kunnostettiin täysin maaliskuussa 2017.

Yhteystiedot

  • Puhelin: +47 53 67 41 00
  • Faksi: +47 53 67 41 11
  • Sähköposti Q.voringfoss@choice.no
  • Yritystunnus: 918 670 300
  • Ostangvegen 20 5783 Eidfjord , Norja
Google Mapsin kautta

Löydä hotellille

Juna

Bergensbanen Vossiin, josta bussilla Eidfjordiin.

Bussi

Haukeliekspressen Eidfjordiin.

Tietoja hotellista Quality Hotel Vøringfoss

Hotellihuoneiden määrä

81 kpl

Kokoustilojen määrä

3 kpl – maksimikapasiteetti 220 henkilöä

Etäisyys lentokentiltä

Bergen Lufthavn Flesland/lentokenttä: noin 150km, noin 2 tuntia autolla
Oslo Aiport Gardermoen/lentokenttä, noin 340 km, noin 5 tuntia autolla

Etäisyys paikallisliikenteestä

Paikallisliikenne pysähtyy hotellin lähelle

Tietoja hotelliketjusta Quality Hotel™

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.