Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norja

  • Ravintolan ruokailualue pöytien ja tuolien kera Quality Hotel Vøringfoss -hotellissa

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norja

Kokous- ja aktiviteettihotelli Quality Hotel Vøringfoss sijaitsee Hardangerinvuonon rannalla, Hardangervidda-kansallispuiston naapurissa, kauniiden tuntureiden, huikeiden vuonojen ja kiehtovien vesiputousten ympäröimänä. Me olemme käteisetön hotelli.

Eidfjord tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja ja elämyksiä niin kokousvieraille kuin yksityishenkilöillekin.

FlatEarth

Koe jäätikkö kesällä, nauti lautta-ajelusta vuonolla tai osallistu ohjattuun tunturivaellukseen. FlatEarth on suurin yritys Hardangerissa, joka tarjoaa moniaktiviteetti-elämyksiä – luontoelämyksiä ja aktiviteetteja isommille ja pienemmille ryhmille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Aktiviteettien tapahtumapaikkana on Øvre Eidfjord, joka sijaitsee Hardangerinvuonon sydämessä ja aivan Hardangerviddanin alapuolella. Aktiviteetteja ohjaavat ammattimaiset ohjaajat, jotka ovat mukana tapahtuman alusta loppuun. Aktiviteeteissa käytettävä varustus on laadukas ja turvallisuustestattu. FlatEarth tarjoaa jännittäviä aktiviteetteja ympäri vuoden erilaisille ryhmille. Kesäaikaan aktiviteetteja on tarjolla myös yksityishenkilöille, kysynnän mukaan.

Eidfjord Aktiv

Eidfjord Aktiv tarjoaa useita erilaisia aktiviteetteja syksyllä, talvella ja keväällä, kuten esimerkiksi ratsastusretkiä, lumikenkävaellusta tunturilla, ravintolailtoja perinteisellä norjalaisella menulla tai vierailua leivontakellariin, jossa voi kokeilla "krotakakenin" leipomista. "Krotakaken" on eräänlainen ohutleipä, joka valmistetaan usein perunasta. Eidfjord Aktiv -yrityksen tarjoamat uniikit elämykset ja aktiviteetit soveltuvat erinomaisesti yhdistettäväksi kokouksiin ja kongresseihin.

Hardangerin Mehu- ja Siideritehdas

Hardanger Saft- og Siderfabrikk sijaitsee Lekven hedelmätilalla Ulvikissä. Lekven tila on perinteinen hedelmätila, jossa kasvatetaan omenoita, luumuja ja kirsikoita. Kuten useimmat tilat Hardangerissa, on Levken tilalla myös oma salainen valmistusresepti vahvalle ja hyvälle siiderille. Omenaviljelmät ja siiderinvalmistus ovat olleet osa Hardangeria jo 1200-luvulta lähtien, munkkien tuodessa perinteen mukanaan alueelle. Aito Hardanger-siideri tuotetaan luonnollisen käymisen kautta. Siiderin tulee maistua ja tuoksua omenalta, ja sen tulee olla kirkas ja vähähiilihappoinen.

Ota yhteyttä

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +47-53 67 41 00 tai sähköpostitse osoitteessa q.voringfoss@choice.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.