Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Vøringfoss Eidfjord ,  Norja

Quality Hotel™ Vøringfoss

Eidfjord,  Norja

Kokous- ja aktiviteettihotelli Quality Hotel Vøringfoss sijaitsee Hardangerinvuonon rannalla, Hardangervidda-kansallispuiston naapurissa, kauniiden tuntureiden, huikeiden vuonojen ja kiehtovien vesiputousten ympäröimänä. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Vøringfoss 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Quality Hotel™ Vøringfoss

Moderate kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huoneemme ovat yhtä suuria kuin vastaavat Standard-huoneemme, mutta niistä on rajoitetut näkymät. Huoneista löytyy TV, WC sekä suihku. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kodikas kahden hengen Standard-huone on varustettu kahdella erillisellä vuoteella. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat TV. Kylpyhuoneessa on WC ja suihku. Huoneesta on näkymät kaupunkiin ja laaksoon. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huone on varustettu parivuoteella (kaksi erillistä vuodetta). Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat TV, puhelin ja pieni jääkaappi. Kylpyhuoneessa on WC. Huoneesta on näkymät vuonolle. Haluamme huomauttaa, että Eidfjordiin saapuu muutaman kerran kesäkuukausien aikana risteilijöitä, jotka voivat rajoittaa näkymää huoneesta kohti vuonoa, sillä risteilijöiden laituri sijaitsee aivan hotellin vieressä. Yksikään alus ei kuitenkaan jää parkkiin yön ylitse. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Kahden hengen Deluxe-huoneissamme on parveke ja niistä on näkymät kohti vuonoa. Huoneista löytyy parivuode (kaksi erillistä vuodetta), taulu-TV sekä kylpyhuone WC:llä ja kylpyammeella. Haluamme huomauttaa, että Eidfjordiin saapuu muutaman kerran kesäkuukausien aikana risteilijöitä, jotka voivat rajoittaa näkymää huoneesta kohti vuonoa, sillä risteilijöiden laituri sijaitsee aivan hotellin vieressä. Yksikään alus ei kuitenkaan jää parkkiin yön ylitse. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 6 henkilöä

Lue lisää
Perhehuoneessamme on vuodepaikka kolmelle tai neljälle henkilölle. Huone on varustettu parivuoteella ja yhdellä tai kahdella lisävuoteella. Lisää viihtyisyyttä huoneeseen tuovat TV ja puhelin. Kylpyhuoneessa on WC ja kylpyamme. Huonesiivous sisältyy hintaan, mutta sinun tulee muistaa ripustaa kyltti huoneesi oveen siivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 23.00, jos haluat, että huoneesi siivotaan.
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Wi-Fi
 • Tilaa kahdelle lisävuoteelle
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
Katso hinnat ja saatavuus

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.355.003 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.