Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Helsinki ,  Suomi

 • Suuri, joustavasti muunneltavissa oleva kokoustila, joka sopii niin seurusteluun kuin esityksiin, Clarion Hotel Helsingissä
 • Kokoushuone koululuokkamaisella istuinjärjestelyllä, Clarion Hotel Helsingissä

Clarion Hotel® Helsinki

Helsinki,  Suomi

Tervetuloa Clarion Hotel Helsinkiin – Helsingin eläväiseen kohtaamispaikkaan. Lokakuussa 2016 avatussa hotellissa on 1000 hengen tapahtumakeskus, hulppea 16. kerroksen ulkouima-allas, 425 huonetta ja Kitchen & Table -ravintola.

Clarion Hotel® Helsinki 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Standard-huoneet (16,5-20,5m²) ovat viihtyisiä ja käytännöllisiä, sisältäen toimivan työtilan sekä säilytystilaa. Huoneet on varusteltu king size -vuoteella (180cm) tai kahdella erillisellä vuoteella (2x90cm). Kaikki huoneet on sisustettu suomalaisella ja eurooppalaisella huippudesignilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Valoisa kylpyhuone on varusteltu suihkulla tai ammeella, sekä laadukkailla Ritualsin ihon- ja hiustenhoitotuotteilla. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitinsetti, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Superior-huonetyyppi (20-22,5m²) on toimiva ja valoisa. Huone on varusteltu työskentelytilalla, nojatuolilla rentoutumista varten sekä king size -vuoteella (180cm). Kaikki huoneet on sisustettu suomalaisella ja eurooppalaisella huippudesignilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Kylpyhuoneita on saatavilla sekä suihkulla että ammeella. Laadukkaat Rituals ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä kylpytakit ja -tossut odottavat valmiina huoneessasi. Superior-huoneet sijaitsevat lähes kaikissa hotellin kerroksissa, ja huoneiden näkymä vaihtelee kaupunkinäkymästä merinäkymään. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitinsetti, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta. Superior-huoneita on saatavana liikuntarajoitteisille.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior View kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
Superior View -huoneet sijoittuvat hotellin ylimpiin kerroksiin, ja niistä on hotellin parhaat näköalat merelle tai kaupungin ylle. Superior View -huonetyyppi (20-22,5m²) on toimiva ja valoisa ja huone on varusteltu työskentelytilalla, nojatuolilla rentoutumista varten sekä king size -vuoteella (180cm). Kaikki huoneet on sisustettu suomalaisella ja eurooppalaisella huippudesignilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Kylpyhuoneita on saatavilla sekä suihkulla että ammeella. Laadukkaat Rituals ihon- ja hiustenhoitotuotteet sekä kylpytakit odottavat valmiina huoneessasi. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, vedenkeitinsetti, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Ylempi kerros
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Deluxe-huoneet (30m²) ovat avaria kulmahuoneita ja niistä löytyy paljon seurustelu- ja työtilaa. Kaikki huoneet on sisustettu suomalaisella ja eurooppalaisella huippudesignilla – sisustuksen sävy on vaalea tai tumma, riippuen siitä kummassa hotellitornissa yövyt. Valoisissa kylpyhuoneissa on kylpyamme ja niiden varusteluun sisältyy kylpytakki, kylpytossut ja laadukkaita Rituals-tuotemerkin ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Deluxe-huoneissa voit nauttia kahvia Nespresso-keittimen avulla. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta. Osassa huoneista on ainutlaatuinen näkymä merelle ja Helsingin ylle. Huoneessa on mahdollisuus lisävuoteelle.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Tilaa kahdelle lisävuoteelle
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Junior Sviitti Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Neljä Junior Suite-huonettamme (55m²) ovat huippudesignilla sisustettuja ja ne koostuvat kahdesta huoneesta. Junior Suitet sisältävät suuren oleskelu- ja työtilan sekä ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Kylpyhuone on varusteltu kylpyammeella ja suihkulla, ja huoneessa on myös erillinen wc-tila. Ritualsin luksuskylpytuotteet ja kylpytakit sekä kahvi- ja teetuotteet kuuluvat huoneen varusteluun. Junior Suitet sijaitsevat hotellin ylimmissä kerroksissa, ja ikkunoiden näkymä avartuu Helsingin ylle sekä merelle. Huoneessa on king size -vuode (180cm) ja mahdollisuus lisävuoteelle. Kaikkien huoneiden varusteluun sisältyy taulutelevisio, puhelin, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, silitysrauta sekä -lauta. Hotellin kaksi Master Suitea ovat hotellin suurimmat huoneet ja niistä on Helsingin upein näköala kolmeen ilmansuuntaan. Master suitessa on makuuhuone, olohuone sekä erillinen kokoustila. Voit lukea lisää Master Suite-huoneista ja niiden varaamisesta etusivun "Sviitit"-linkin takaa.
 • Wi-Fi
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Tilaa kahdelle lisävuoteelle
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.399.010 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.