Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Malmö, Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Den berømte Zlatan suite er en oplevelse ud over det sædvanlige på Malmø Live Hotel i Malmø

Haluatko korottaa vierailusi tasoa? Tee niin ja pääse käsiksi johonkin suureen - meilllä voit asua, kuten kuningas (tai kuningatar) yhdessä sviiteistämme!

Zlatan-sviitti

Kerooksesta 23 löydät suuren, 100-neliöisen sviitin, joka on omistettu Malmön omalle ylpeydelle, Zlatan Ibrahimovicille. Asut täällä ylellisyydellä ja tyylikkyydellä kuten kaupungin kruunaamaton kuningas - lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla saat itsellesi Malmön parhaimman panoraamanäkymän.

Sviitin sisustus on skandinaavista designia yhteistyössä Schmidt Hammer Lassen Architects- sekä Ulrika Kjellström-Attar –yritysten kanssa. Ajatuksena on, että voitsisällyttää vierailuusi pienen palan Zlatania itseään.

Sviitin keskipiste, jonka moni huomaakin heti ensimmäisenä sviitttiin saapuessaan, on ainutlaatuinen muotokuva Zlatanista, joka on sijoitettu olohuoneen ruokapöydän yläpuolelle. Valokuva on vuodelta 2013 ja Eric Bromsin ottama ja on osa kansallista muotokuvakokoelmaa. Sviitti on lisäksi sisustettu ”Zlatan Court”- sekä Zlatanin kotikaupunginosa Rosengård-aiheisin valokuvin.

Zlatan-sviitti sopii lähes kaikkeen - riippumatta siitä, tuletteko vierailemaan hääparina vai konferenssiryhmänä. Hotellin suurin vuode (210 centimeter pitkä, jothon myös Zlatan mahtuisi), ruokapöytä, sohvaryhmä, loungenojatuoli ja keittiö saavat sinut viihtymään.

Unohditko kirjan kotiisi? Ei huolta, voit tietysti lainata esimerkiksi Zlatanin omaelämäkerran, jonka löydät kirjahyllystä.

Superior-sviitti

Samaisesta 23. Kerroksesta löydät Zlatan-sviitin pikkusiskon – hieman pienemmän, mutta vähintään yhtä ylellisen Superior-sviitin. Sviitin 75 neliössä elät seurueinesi elämisen arvoista elämää nauttien samalla fantastisista näkymistä Malmön yli.

Superior-sviitti on varustettu suurella parivuoteella, kirjoituspöydällä rakkauskirjeiden tai sähköpostien kirjoittamiseen, täydellisellä sohvaryhmällä tv-hetkiä varten sekä kylpyhuoneen ammeella ja suihkukaapilla.

Skandinaavinen design on täällä ilmeinen ja vahvistaa entisestään musikaalista vaikutelmaa hotellin naapurin, konserttitalon, innoittamana. Huoneen ainutlaatuiset materiaali- ja värivalinnat sopivat tyyliin erinomaisesti ja saavat lisäksi ulkoapäin valoa 70 metrin korkeudessa sijaitsevasta valaistuksesta. Zlatan-sviitin tapaan myös tämä helmi on sisustusnerojen Schmidt Hammer Lassen Architectsin sekä Ulrika Kjellström-Attarin luomaa työtä.

Varaa sviitti

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen ja kysymysten merkeissä: +46 40 20 75 00 tai book@clarionlive.se.

Hinnat

Superior-sviitti

6 000 SEK/yö sisältäen kuplivan tervetuliaisjuoman

Zlatan-sviitti

10 000 SEK/yö sisältäen kuplivan tervetuliaisjuoman

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.366.000 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.