Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Malmö Live Malmö ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Malmö Live

Malmö,  Ruotsi

Clarion Hotel Malmö Live kohoaa 85 metrin korkeuteen maanpinnasta ja on kaupungin uusi maamerkki, joka poikkeaa huomattavalla tavalla tavallisesta. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Hotel® Malmö Live 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huone on pienin huonetyyppimme, joka tuntuu suurelta, sillä se on tilava ja hyvin suunniteltu. Kiitos kuuluu etenkin suurille ikkunoille. Huone on 19 neliömetrin kokoinen ja sisustettu hienosti 160 cm leveällä parivuoteella, tai kahdella erillisellä vuoteella, järkevällä työtilalla, vaatekaapilla sekä suihkullisella kylpyhuoneella. Huonekalut ovat Pohjoismaiden parhaiden suunnittelijoiden käsialaa.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
24 neliömetrin suuruiset huoneemme on sisustettu 90 cm leveillä vuoteilla sekä Pohjoismaiden parhaiden suunnittelijoiden huonekaluilla. Huoneet sijaitsevat kerroksissa 3–22 ja ne tarjoavat runsaasti luonnonvaloa lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoidensa ansiosta. Joissain huoneissa on puulattiat ja toisissa kokolattiamatot.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Superior-huoneet sijaitsevat kerroksissa 3-22. Huoneet ovat noin 27 neliön suuruisia, niissä on kaksi 105 cm leveää vuodetta, hyvät säilytystilat, toimivat työtilat sekä mukava seurustelutila. Suurimmasta osasta huoneita löytyy vuodenojatuoli. Kylpyhuone ammeella tai suihkulla. Osassa huoneista on puulattiat, osassa kokolattiamatto. Huonekalut Pohjoismaiden parhailta suunnittelijoilta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Superior King Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
13. kerroksen Superior King-huoneemme tarjoavat 180 cm leveän vuoteen ja viiden metrin kattokorkeuden. Näissä huoneissa on lisäksi kätevä työtila ja mukava seurustelutila. Kylpyhuone kylpyammeella tai suihkulla. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto. Huonekalut Pohjoismaiden parhailta suunnittelijoilta.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 3 henkilöä + 1 mahdollinen lisävuode

Lue lisää
47 neliömetrin suuruiset kahden hengen Deluxe-huoneet sopivat sinulle, joka haluat jotain tavallisesta poikkeavaa. Huoneet ovat kerroksissa 17-23 ja niissä on ikkunat lattiasta kattoon. Suurin osa on kulmahuoneita, joista on 180 asteen panoraamanäkymät Malmön ja Öresundin yli. Huoneissa on 200 cm leveät king size -vuoteet, sohvaryhmä sekä säilytys- ja työtilat. Huonekalut kuuluisilta pohjoismaalaisilta ja eurooppalaisilta suunnittelijoilta. Kylpyhuoneet ovat tilavia ja niissä on käytetty ylellisiä materiaaleja ja niissä on suihku sekä kylpyamme.
 • Tupakointi kielletty
 • Vuodesohva
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.