Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Luleå Luulaja ,  Ruotsi

Quality Hotel™ Luleå

Luulaja,  Ruotsi

Quality Hotel Luleå on täydellinen kokous- ja viihdehotelli Luulajan keskustassa. Hotellissamme on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja kokoustilat jopa 230 osallistujalle. Me olemme käteisetön hotelli.

Quality Hotel™ Luleå 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Moderate double Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Moderate-huoneemme ovat kooltaan 16-18 neliömetriä. Näistä huoneista löytyy hyvin työ- ja säilytystilaa sekä mukava, 160 cm leveä vuode. Huoneissa on lisäksi TV, puhelin, hiustenkuivaaja sekä silitysrauta ja -lauta. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone suihkulla. Moderate-huoneemme löytyvät hotellin ensimmäisestä kerroksesta ja niistä on näkymät kohti sisäpihaa.
 • Tupakointi kielletty
 • Moderate-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 16-18 neliömetriä. Näistä huoneista löytyy työtila, hyvin säilytystilaa ja mukava, 160 cm leveä vuode. Lähes kaikissa huoneissa on suihku, muutamissa kylpyamme. Huoneista löytyy lisäksi TV, puhelin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta. Näkymät ovat joko sisäpihalle tai Storgatania kohti.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Standard kaksi erillistä vuodetta Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Standard-huoneemme ovat kooltaan 18-20 neliömetriä ja varustettu joko kahdella erillisellä 90 cm leveällä vuoteella tai 160 cm leveällä parivuoteella. Huoneissa on työskentely- ja säilytystilaa, tv ja puhelin. Lisää viihtyisyyttä tuovat silitysrauta ja -lauta sekä hiustenkuivain. Kylpyhuoneet ovat valoisia ja tilavia. Huoneissa, joissa on erilliset vuoteet, on kylpyamme, ja parivuoteellisissa huoneissa on suihku. Huoneista on näkymä joko sisäpihalle, Norra Hamnenin satama-alueelle, tai Storgatan-kadulle.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe 2hh (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää
Kahden hengen Deluxe-huoneet tarjoavat noin 22-24 neliömetriä, erillisen työtilan ja kaksi 90 cm leveää vuodetta. Kylpyhuoneet ovat valoisia ja tilavia ja niissä on kylpyamme. Näissä huoneissa on myös TV, puhelin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta ja vedenkeitin. Huoneista on näkymät joko Storgatanille tai Norra Hamnenin satama-alueelle.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
Katso hinnat ja saatavuus

Perhehuone Maks. 4 henkilöä

Lue lisää
Perhehuoneemme ovat kooltaan 20–22 neliömetriä ja niiden kalustukseen kuuluu työpiste, säilytystilaa ja kaksi 90 cm leveää erillistä vuodetta. Huoneessa on myös vuodesohva, johon mahtuu nukkumaan 1 aikuinen tai 2 lasta. Joissakin huoneista on lisäksi seinävuoteita. Huomioithan, että on tärkeää ilmoittaa oikea henkilömäärä, sillä vuodesohvasta/seinävuoteesta veloitetaan erikseen. Kylpyhuone on valoisa ja tilava ja kaikisa huoneissa (kahta lukuun ottamatta) on kylpyamme. Huoneen mukavuuksiin kuuluu myös TV, puhelin, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta ja vedenkeitin. Huoneesta avautuu näköala Kyrkogatania tai Norra Hamnenia kohti (kahdesta huoneesta pihaa kohti).
 • Tupakointi kielletty
 • Perhehuone
 • Aamiainen sisältyy hintaan
 • Vuodesohva kahdelle
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.