Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Ruotsi

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Ruotsi

Quality Hotel The Box Linköpingissä on hotelli kaikille aisteille - hotelli, jonka fokuksessa ovat sosiaaliset tilat ja vieraan kokonaiskokemus. Huoneet ovat älykkäästi suunnitellut ja kompaktit. Hotelli tarjoaa kaikkea, mitä voit kuvitella tarvitsevasi.

Quality Hotel™ The Box 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Aamiainen

Aamiainen on päivän tärkein ateria, ja asuessasi Quality Hotel The Box -hotellissa huoneen hintaan sisältyy aina runsas buffetaamiainen, johon kuuluu ravitsevia ja ekologisia vaihtoehtoja. Vaikka et asuisikaan hotellissamme, olet aina sydämellisesti tervetullut nauttimaan buffetaamiaisestamme. Et tule jättämään ruokasaliamme nälkäisenä - täällä on nimittäin jokaiselle jotain!

Aamiainen tarjoillaan

Maanantai - perjantai: 07.00 - 10.00
Lauantai - sunnuntai: 07.00 - 10.00

Ravintoloillamme ja tiloillamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana sekä tiettyinä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Kuntosali

Hotellissa Quality Hotel The Box on kaksi täydellisesti varustettua kuntosalia. Yksi ulkona ja yksi sisällä. Tule treenaamaan kanssamme!

Avoinna ympäri vuorokauden, joka päivä.

Kylpylä

Tervetuloa The Wellbox -kylpylään. Täällä voit rentoutua päivän aktiviteettien jälkeen sisä- tai ulkoaltaissamme, saunassa tai porealtaassa.

Aukioloajat

Maanantai - tiistai: 15.00 - 21.00
Keskiviikko - lauantai: 09.00 - 21.00
Sunnuntai: 09.00 - 16.00

Ikäraja: 16 vuotta
Alle 16-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa joka päivä aamusta alkaen aina klo 16.00 saakka.

Tiloillamme on vaihtelevat aukioloajat kesäaikana sekä tiettyinä juhlapyhinä. Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi tietää ajankohtaiset aukioloajat.

Pysäköinti

Pysäköi autosi luonamme! Meillä on maksuton pysäköinti kaikille vieraillemme ja luonnollisesti myös latauspiste sähköautoille.

Maksuton Wi-Fi

Kaikissa hotellihuoneissamme ja yleisissä tiloissamme on maksuton, langaton internetyhteys! Voit helposti kirjautua sisään Nordic Choice Club -jäsennumerollasi.

Eläinystävällisyys

Ota paras ystäväsi mukaasi! Quality Hotel The Box -hotelliimme ovat lemmikkieläimet tervetulleita 250 SEK:n lisämaksusta vierailua kohti. Älä unohda mainita asiasta varauksen yhteydessä, jotta voimme huolehtia teistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.