Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Linköpingissä

Tervetuloa upeaan Itä-Götanmaan helmeen – Linköpingiin! Lars Winnerbäckin kotiseuduille. Kaupungin keskustasta löydät modernit ja charmikkaat hotellit. Täällä voit nauttia viikonlopusta kylpylässä tai vaikkapa järjestää seuraavan kokouksesi!

Keskeinen sijainti Trädgårdsföreningen-puiston vieressä

Linköpingin hotelleissamme asut keskeisellä paikalla, upean ja kauniin Trädgårdsföreningen-puiston lähistöllä. Voit yöpyä Quality Hotel Ekoxen -kokoushotellissa ja 16. huhtikuuta alkaen pääset myös tutustumaan täysin uuteen Quality Hotel The Boxiin, joka on hotelli kaikille aisteille. Viiden minuutin päästä hotelleistamme löydät Linköping City Airport -lentokentän ja hieman pidemmän matkan päässä sijaitsee Norrköpingin lentokenttä. Valmistaudu mukavaan konsertti-iltaan, nauti after-workista tai muuten vain mukavasta illasta yhdessä ystäviesi kanssa hotelleissamme, joissa pääset tutustumaan maukkaisiin drinkkeihin. Quality Hotel Ekoxen tarjoaa upean ulkotarjoilun kesäkuukausien aikana – tarjoilun, josta on näkymät suoraan kauniiseen Trädgårdsföreningen-puistoon.

Kylpylä ja kuntoilu

Nosta sykettä pitkän kokouspäivän jälkeen tai rentoudu kylpylässä. The Box SPA tarjoaa 600 neliömetrin kokoisen kylpylän, joka poikkeaa tavallisesta. Quality Hotel The Box -hotellista löytyy myös hyvin varusteltu kuntosali. Saat lisäksi itse valita, haluatko kuntoilla sisällä vai ulkona!

Kaunis Tuomiokirkko ja Stora torgetin tapahtumat

Linköping on opiskelijakaupunki, josta löytyy useita baareja, ravintoloita ja yökerhoja. Suurin osa näistä sijaitsee Ågatanin ja Stora torgetin ympäristössä. Tutustu kaupunkikuvaa dominoivaan Linköpingin Tuomiokirkkoon, vieraile Flygvapenmusem-museossa eli Ilmavoimien museossa, josta löydät suuren kokoelman armeijan lentokoneita. Äläkä unohda kävellä Gamla Linköping -kaupunginosan läpi ja nauttia historian havinasta. Linköpingistä löytyy myös Ruotsin suurin moottoriurheilukeskus, Mantorps park. Bergs slussar eli Bergin sulut Götan kanavassa ovat myös erittäin suosittuja turisti- ja vierailukohteita.

Kokoukset, tapaamiset ja tilat Linköpingissä

Haluatko saada lisätietoja Linköpingin kongressi- ja kokoustiloistamme? Voit tutustua tarjontaamme täällä.

Lähellä sijaitsevia matkakohteita

Norrköping

Jönköping

 

 

 

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Linköping

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.550.353.003 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.