Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Ruotsi

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Ruotsi

Tervetuloa Clarion Collection Hotel Plazaan, Karlstadin. Kutsuva tapaamispaikka, jonka on henkilökunta on innostunutta ja palveluun keskittyvää. 139 hotellihuonetta, 9 kokoushuonetta, rentoutumisosasto sekä ravintola. Me olemme käteisetön hotelli.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Viidennessä kerroksessa sijaitsee rentoutusostastomme, jossa voit rentoutua näköalasaunassa ja nauttia taivaallisesta näkymästä kattojen ylitse.

Hetki rauhassa

Vasta rentoutusosastollamme voit rentoutua ja pulahtaa porealtaaseen. Ylemmän kerroksen saunasta on upea näköala Karlstadin kattojen ylitse. Rentoutusosastomme on avoinna hotellivieraille ja sisältyy huoneen hintaan. Sisään pääset huoneesi avaimella.

Kuntosali

Kuntosalilla on kuntoilulaitteita, jotka täyttävät useimpien toiveet. Erilaisia painoja sekä paljon tilaa omaan harjoitteluun.

Aukioloajat

Rentoutusosasto ja kuntosali

Päivittäin: 06.00 - 22.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.386.006 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.