Customer information

Our Customer Service is currently receiving a large number of calls. Please note that waiting times are therefore longer than normal. You’ll find information about terms and conditions for changes and cancellations here, as well as information on what we are doing to maintain safe environments for our guests and employees.

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Karlstadissa

Värmlannissa sijaitseva Karlstad on tunnettu kauniista luonnostaan, jääkiekosta sekä hymyilevistä ihmisistä.

Jos rakastat kahvia, on Karlstad oikea matkakohde sinulle! Jos tuuli sattuu tulemaan oikeasta suunnasta, voi koko kaupungissa nauttia vastapaahdetun kahvin tuoksusta – Karlstadin tunnetun Löfbergs Lilan paahdosta. Karlstadin keskustasta löydät kolme hotelliamme. Yhdessä niistä voit rentoutua porealtaassa ja saunassa, nauttia iltaruoasta ja illan myöhäisistä tunneista hotellin suositussa baarissa. Toisessa hotellissa on rentoutumisosaston, baarin ja Clarion Living Roomin lisäksi viinikellari. Kolmas hotellimme on aikoinaan toiminut Karlstadin vankilana. Tämä historiallinen hotelli tarjoaa saunan, iltaruoan ja erinomaiset mahdollisuudet golfiin – hotelli tekee yhteistyötä useiden Karlstadin parhaiden golfkenttien kanssa. Kaikista kolmesta hotellista löytyy kokoustilat. Kahvittele Löfbergs Lilan omassa Rosteriet-kahvilassa tai nauti lämpimästä ja tummapaahdetusta kupillisesta kaupungin omaa tuotantoa yhdessä kaupungin monista kahviloista ja ravintoloista. Kaupunki sijaitsee idyllisellä paikalla, meren ja Klaraälven-joen välissä, tarjoten hyvät mahdollisuudet veneretkiin ja kajakointiin. Taidehalli ”Kunsthallen Sandgrund Lars Lerin” on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, ja samoin on myös kaupunginpuisto Mariebergsskogen. Jos haluat tutustua kaupungin historiaan hieman tarkemmin, voit vierailla Värmlands museum -museossa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Karlstadin hotelleistamme.

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Karlstad

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!

Etkö ole vielä jäsen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Etkö ole vielä jäsen? Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.388.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.