Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Ruotsi

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Ruotsi

Tervetuloa Hotell Mårtensoniin! Korkealuokkaisen palvelun hotelli, joka on remontoitu hiljattain. Kattobaari, bistro, kuntosali, kokoustilat, työtila ja kukkakauppa ovat vain muutamia esimerkkejä hotellin tarjonnasta.

Hotell Mårtenson 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Voitko tuntea sen tuoksun? Aivan hotellin sisäänkäynnin luota Halmstadista löydät upean kukka- ja sisustuskaupan nimeltään Gretas Blommor. Upea, värikäs ja ihanalta tuoksuva keidas on täynnä pioneja, kauniita tulppaaneja ja kaikkea siltä väliltä.

Anna lahjaksi kukkia tai yllätä parempi puoliskosi hotellihuoneen leikkokukkakimpulla, jonka voit ostaa suoraan kukkakaupastamme. Gretas blomster on käytettävissäsi tilanteesta riippumatta, onpa kyseessä häät, lakkiaiset tai syntymäpäivä. Kauppa on täynnä uusimpien sisustustrendien mukaisia tuotteita, joten sieltä on helppoa löytää jotakin sopivaa lahjaksi, vaikka olisit liikkeellä viime hetkellä. Tarjoamme myös neuvontaa ja kukkalähettipalvelun.

Tervetuloa Gretas Blommor -kauppaan Halmstadissa!
Kukkia ja koristeita kaikkiin tilanteisiin.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.