Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotell Mårtenson Halmstad ,  Ruotsi

Hotell Mårtenson

Halmstad,  Ruotsi

Tervetuloa Hotell Mårtensoniin! Korkealuokkaisen palvelun hotelli, joka on remontoitu hiljattain. Kattobaari, bistro, kuntosali, kokoustilat, työtila ja kukkakauppa ovat vain muutamia esimerkkejä hotellin tarjonnasta.

Hotell Mårtenson 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Coworking

Meiltä voit vuokrata oman toimistotilan. Coworking-palvelumme koostuu viidestä toimistotilasta, jotka ovat kooltaan 5,58,5 neliömetriä, sekä yhteisestä aulatilasta. Aulasta löytyy muun muassa työpisteitä näyttöineen ja näppäimistöineen, avoimia tiloja nojatuoleineen ja sohvineen, pitkä pöytä integroiduilla sähköpistokkeilla sekä katsomo, jossa voit rentoutua istuen ja työskennellen kannettavan tietokoneesi ääressä. Aulatila on suuri ja avoin toimistotila, josta voit vuokrata itsellesi paikan joko erillisellä toimistolla tai ilman. Koko aulatila sopii vapaaseen liikkumiseen ja työskentelemiseen.

Liittymällä jäseneksi voit maksaa paikastasi joko kuukausittain tai päivittäin. Jäsenenä voit nauttia vastakeitettyä kahvia, teetä, mehua ja hedelmiä koko päivän ajan, ja kahvilastamme voit tilaat lounaan, salaatteja, voileipiä ja paljon muuta pientä ja herkullista purtavaa pitämään energiatasosi ylhäällä. Jäsenyyteen sisältyy myös vapaa pääsy kuntosalille, ja yhtenä valinnaisena päivänä viikossa tarjoamme myös aamiaisbuffetin, josta löytyy kaikkea mahdollista ja hieman enemmänkin.

Coworking-jäsenyys

Yksityinen toimisto

Koko: 5,5/8,5 
Hinta: 500 kruunua/neliömetri

Kuukausipassi

Hinta: 1650 kruunua/kk

Päiväpassi

Hinta: 350 kruunua/päivä

Avoinna

Maanantai - sunnuntai: 06:00 - 19:00

 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.